In Style Styling & Decoraties helpt je met het stylen van jouw 21 diner, van begin tot eind.

Gebruik maken van een van onze standaardpakketten? Bekijk de mogelijkheden!
Liever zelf de touwtjes in handen? Stel jouw eigen droomdiner samen!

21 DINER VERHUUR PAKKETTEN

21 diner verhuur pakket

Bekijk hier onze standaard
21 diner verhuur pakketten

21 DINNER ZELF SAMENSTELLEN

Bekijk hier ons volledige verhuuraanbod

Styling

Één van de mooiste leeftijden die er is; 21. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Het organiseren van een 21 diner wordt steeds populairder. Over het algemeen is het een chique gelegenheid waarbij nét dat beetje extra aandacht aan wordt gegeven.

Bij InStyle Styling & Decoraties kun je terecht voor de styling van jouw 21 diner. Van goud bestek tot tafellinnen en van stoelen tot servetringen. Wij helpen je met plezier. Zo komen we graag bij jou op locatie stylen of je kunt van tevoren alles huren en zelf aan de slag, aan jou de keus! Heb je al een thema in je hoofd zitten en wil je alles zelf samenstellen? Geen probleem! Met ons ruime aanbod kun je alle kanten op. Liever wat hulp nodig? Dan kun je gebruik maken van onze standaard pakketten of vraag één van onze experts om advies.

Thema

Voordat je een aan de slag gaat met organiseren, is het verstandig om een thema te kiezen. Wij helpen je hier graag bij! Je kunt hierbij zo creatief zijn als je wil. Denk aan een Festival, Rosé Goud of Winter Wonderland thema, maar ook jouw favoriete boek of artiest kan als inspiratie dienen. Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan eens ons e-book over 21 diners!

Catering

Wij zijn zelf geen cateraar, maar werken wel vaak samen met de beste cateraars uit de omgeving. Indien gewenst, kunnen we daarom ook de catering verzorgen in samenwerking met een van onze partners. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Deel dit bericht
Menu sluiten