Styling concepten & decoratie verhuur

In Style Styling & Decoraties helpt je met het stylen van jouw 21 diner, van begin tot eind.

Gebruik maken van een van onze standaardpakketten? Bekijk de mogelijkheden!
Liever zelf de touwtjes in handen? Stel jouw eigen droomdiner samen en maak een telefonische afspraak voor een kennismakingsgesprek!

21 diner verhuur pakketten

Bekijk hier onze standaard
21 diner verhuur pakketten & prijzen

21 diner zelf samenstellen

Bekijk hier ons volledige verhuuraanbod

Styling

Één van de mooiste leeftijden die er is; 21. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Het organiseren van een 21 diner wordt steeds populairder. Over het algemeen is het een chique gelegenheid waarbij nét dat beetje extra aandacht aan wordt gegeven.

Bij In Style Styling & Decoraties kun je terecht voor de styling van jouw 21 diner. Van goud bestek tot tafellinnen en van stoelen tot servetringen. Wij helpen je met plezier. Zo komen we graag bij jou op locatie stylen of je kunt van tevoren alles huren en zelf aan de slag, dus aan jou de keus! Heb je echter al een thema in je hoofd zitten en wil je alles zelf samenstellen? Ook geen probleem! Met ons ruime aanbod kun je alle kanten op. Liever wat hulp nodig? Dan kun je gebruik maken van onze standaard pakketten en daarnaast één van onze experts om advies vragen. Graag een stappenplan hoe je een 21 diner organiseert en waar je allemaal aan kan denken? Check dan ook onze blog over “Hoe organiseer ik je een onvergetelijk 21 diner”

Telefonische kennismaking om je wensen te bespreken!

Thema

Echter voordat je een aan de slag gaat met organiseren, is het verstandig om een thema te kiezen. Wij helpen je hier graag bij! Je kunt hierbij zo creatief zijn als je wil. Denk bijvoorbeeld aan een Festival, Rosé Goud of Winter Wonderland thema, maar ook jouw favoriete boek of artiest kan als inspiratie dienen. Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan eens ons e-book over 21 diners!

[dearpdf id=”27230″ ][/dearpdf]

Catering

Zelf zijn we geen cateraar, maar we werken wel vaak samen met de beste cateraars uit de omgeving. Indien gewenst, kunnen we daarom ook de catering verzorgen in samenwerking met een van onze partners. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Close Menu