Ceremonie aankleding

De aankleding van de ceremonie is een onderdeel van de bruiloft die steeds belangrijker wordt voor aanstaande bruidsparen.
Er zijn eindeloos veel mogelijkheden van decoraties voor een trouwceremonie.
In Style Styling is sinds 2010 gespecialiseerd in het verzorgen van de de styling van huwelijksceremonies.
Wij zorgen ervoor dat jullie en jullie familie en vrienden die dag zorgeloos kunnen genieten van een prachtig gestylde trouwlocatie,
waarbij we alles nauwkeurig voorbereiden, stylen en na afloop weer opruimen en meenemen.
Daarnaast kunnen jullie natuurlijk ook kiezen voor een DIY arrangement waarbij jullie trouw decoraties huren en jullie zelf zorgen voor de aankleding en het opruimen hiervan.

Laat je hieronder inspireren door prachtige trouwlocaties die wij in het verleden hebben mogen stylen.

Mogelijkheden

Waar kan je aan denken als jullie de huwelijksceremonie willen omtoveren in een droomplaatje?wedding ceremony
Denk aan de aankleding van de ceremonie stoelen, stoelen van het bruidspaar, de aankleding van het gangpad, een prieel of trouwboog, bloemdecoraties, zaaldecoraties zoals lampionnen, draperieen en linten. Vaak kiezen bruidsparen ook voor een themakleur of bepaald thema om in de de ceremonie aankleding terug te laten komen.

In Style Styling denkt graag met jullie mee om een onvergetelijke  ceremonie aankleding te creëren voor jullie bruiloft.
Wij verhuren en verkopen unieke decoraties zoals prieeltjestrouwbogenwit houten klapstoelen, speciale bruidspaar stoelen en bankjes, loperspomanders (bloembollen), tule stof, lampionnen, stoelhoezenlinten en strikken en nog veel meer. Indien gewenst, brengen we de decoraties graag voor jullie aan, zodat jullie er verder geen omkijken naar hebben.

Afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze wedding stylisten in onze grote showroom. In onze showroom in Tilburg zijn verschillende ceremonie opstellingen en gestylde tafels te zien.