Ballondecoraties

heliumballonnenBruiloften en feesten worden vaak versierd met ballonnen in de vorm van bijvoorbeeld een ballonboog, ballonpilaren, ballonbloemen of trosjes heliumballonnen aan een gewichtje. Wij leveren graag mooie ballondecoraties voor jullie trouwfeest of huwelijksceremonie, maar ook voor een bedrijfsopening of verjaardag.
Ook kunnen wij losse heliumballonnen verzorgen die jullie samen met de gasten op kunnen laten na jullie ceremonie. Onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar Onze heliumballonnen kunnen indien gewenst zelfs met speciale eco touwtjes geleverd worden die ook 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Standaard leveren wij voor bruiloften en feesten vaak heliumballonnen die behandeld zijn met gel zodat ze langer zweven. Helium ballonnen zonder high float blijven vaak maar 6-8 uur zweven vanaf het moment van opblazen. Zeker door temperatuursverschillen of hoge temperaturen komen de ballonnen dan snel naar beneden. Door helium boeketten te behandelen met speciale gel, blijven ze vaak minimaal 12 uur tot 3 dagen zweven. Houd er wel rekening mee dat helium helaas gevoelig is voor temperatuur verschillen. Wij kunne  daarom nooit 100% garanderen dat heliumballonnen minimaal 12 uur blijven zweven.