Ballondecoraties

heliumballonnenBruiloften en feesten worden vaak versierd met ballonnen. Hierbij kan gedacht worden aan een ballonboog, ballonpilaren, ballonbloemen of trosjes heliumballonnen aan een gewichtje. Wij leveren graag mooie ballondecoraties voor jullie trouwfeest of huwelijksceremonie. Maar ook voor een bedrijfsopening, babyshower, gender reveal of verjaardag ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen losse heliumballonnen die jullie samen met de gasten op kunnen laten na jullie ceremonie. Maar ook voor een begrafenis of crematie kunnen wij ballonnen leveren. Onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. De heliumballonnen kunnen met speciale eco touwtjes geleverd worden die ook 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Heliumballonnen

Standaard leveren wij voor bruiloften en feesten vaak heliumballonnen die behandeld zijn met gel zodat ze langer zweven. Helium ballonnen zonder high float blijven vaak maar 6-8 uur zweven vanaf het moment van opblazen. Zeker door temperatuursverschillen of hoge temperaturen komen de ballonnen dan snel naar beneden. Door helium boeketten te behandelen met speciale gel, blijven ze vaak minimaal 12 uur tot 3 dagen zweven. Houd er wel rekening mee dat helium helaas gevoelig is voor temperatuur verschillen. Wij kunnen  daarom nooit 100% garanderen dat heliumballonnen minimaal 12 uur blijven zweven.