Bruiloftsbedankjes: Ze zijn ideaal! Ze geven je genodigden een mooie herinnering aan de huwelijksdag en zorgen dat jullie de trouwdag kunnen afsluiten in stijl. En ze zijn er in alle soorten, stijlen en maten!

Bij LocoMix kun je veel inspiratie opdoen en kun je kiezen uit veel verschillende ontwerpen voor op de bruiloft bedankjes. Er is er altijd wel een te vinden dat binnen het gekozen thema past. Is het thema van jullie huwelijk bijvoorbeeld vintage, ga dan voor een kraft papieren bedankje met een ontwerp waar veel zwart en wit in voorkomt of kies voor een combinatie met wit en/of grijs en kies een bedankje van karton. Houd de vormgeving binnen dit thema neutraal, want dan sluit het goed aan bij de rest van de bijbehorende elementen.

Huwelijksbedankjes-Heartbag-bedankje-kraft-2 (2)Gebruik sowieso nooit te veel verschillende kleuren in het ontwerp van je bedankje; dat maakt de styling heel rommelig. Heb je gekozen voor een bedankje, maar kun je niet het juiste ontwerp vinden dat erbij past? Het is bij LocoMix mogelijk om een ontwerp aan te passen naar jullie wensen. Ook kun je een eigen ontwerp aanleveren. Zo vind je altijd een bedankje dat past bij jullie en de bruiloft styling.

Bedankjestafel
De trouwbedankjes kun je mooi presenteren door deze op een  speciale tafel neer te zetten. Deze  tafel kun je mooi decoreren met verschillende versieringen die passen binnen de stijl of het thema van jullie huwelijksdag. De bedankjes moeten echter niet wegvallen in de styling van de bedankjestafel. Gebruik daarom bijvoorbeeld etagères om ze op te zetten, of mandjes, kratjes of bakjes om ze in te presenteren. Je kunt ook een combinatie maken van beide. Hiermee ziet de bedankjestafel er al gelijk inspirerend uit en krijgt hij een uitstraling die past bij de rest van het thema. Zet mooie kaarsen op de bedankjestafel erbij om een romantische sfeer te creëren. Maak de tafelstyling helemaal af met een mooi bijpassend tafelkleed in dezelfde stijl of kleuren als je bedankjes.
Huwelijksbedankjes-Rozebedanktasjes-etagere-2 (2)Huwelijksbedankjes-Linnenlovebags-vintage-2