Styling concepten & decoratie verhuur

Dinsdagavond 5 november 2019 is het weer zover! De Bridal Night Tilburg voor aanstaande bruiden en bruidegommen vindt dan weer plaats in onze grote showroom in Tilburg! Tijdens deze open avond voor bruidsparen inspireren we jullie graag met mooi aangeklede dinertafels en een toffe ceremonie opstelling. Ook zullen er verschillende leveranciers aanwezig zijn om jullie te woord te staan en advies te geven voor jullie bruiloft!

Openingstijden

De deuren van onze showroom gaan open om 19.00 uur en zullen rond 22.00 uur sluiten. Tijdens deze inspiratie avond staat voor iedereen bij binnenkomst een glaasje bubbels en een Goodiebag klaar. Ook zullen Cake-5 en de Kort Catering zorgen voor een lekker taartje en lekker hapjes gedurende de avond. Rondom het pand van In Style Styling & Decoraties is voldoende parkeerruimte aanwezig. Ook kan er eventueel aan de straat geparkeerd worden.

Leveranciers

Uiteraard stellen we deze Bridal Night Tilburg graag een aantal andere kwaliteitsleveranciers aan jullie voor met wie wij altijd graag samenwerken voor bruiloften en andere events. Wie kan je deze avond ontmoeten en allerlei vragen stellen voor jullie bruiloft?

Aanmelden

Aanmelden is geheel gratis en je bent er zeker van dat er een Goodiebag voor je klaar staat! Meld je dus aan via het event: https://www.facebook.com/events/2775989359301206/
Of stuur een berichtje naar info@instylestyling.com

Bridal Night Tilburg
Close Menu