Styling concepten & decoratie verhuur

In Style Styling & Decoraties is gespecialiseerd in het stylen van bruiloften op locatie. Dit kunnen trouwlocaties zijn zoals een kasteel, landgoed of restaurant. Maar dit kan ook een buiten locatie zijn in een tuin of bos of in een tent. Ons ervaren team van bruiloft stylisten ontzorgt jullie op die manier geheel qua aankleding van jullie bruiloft, zodat jullie er zelf geen omkijken naar hebben op de dag van de bruiloft zelf.

Credits: Jessica van Duren Fotografie

Maar wat houdt zo’n styling arrangement nu precies in?

Een bruiloft styling arrangement houdt in dat we meedenken in het ontwerpen en realiseren van jullie bruiloft styling, een moodboard en stylingplan voor jullie maken, alles klaar zetten op de dag zelf en na de bruiloft alles weer opruimen van de locatie. Een compleet bruiloft styling arrangement houdt vaak in dat we zowel de trouwceremonie als het diner en het feest stylen. Daarnaast is er ook een deel styling arrangement mogelijk. Dit houdt in dat we maar een gedeelte van de bruiloft aankleden. Zo kunnen we ook alleen een bruiloft ceremonie aankleden of alleen een bruiloft diner.

Kortom je kunt dus kiezen uit 3 verschillende soorten styling arrangementen:

  1. Complete styling arrangementen: deze arrangementen omvatten de volledige styling van de ceremonie, diner en eventueel feest op locatie inclusief decoraties, bloemstukken, meubilair, verlichting en accessoires. Alles wordt voor jullie klaar gezet en opgeruimd zodat jullie er geen omkijken meer naar hebben. Van te voren brainstormen we samen met jullie over het ontwerp van de styling en bereiden we eventuele decoratie op maat voor.
  2. Deelpakketten: als je bepaalde delen van de bruiloft zelf wil aankleden, kun je ook kiezen voor een deelpakket. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld alleen de styling van de ceremonie of het diner. Wij zorgen dan nog steeds ervoor dat alles voor dat onderdeel wordt aangekleed en opgeruimd zodat jullie daar op de dag zelf ook geen omkijken naar hebben.
  3. DIY verhuur arrangementen: wil je liever zelf de styling van je bruiloft verzorgen, dan kun je ook kiezen voor DIY verhuur arrangementen. Hierbij huur je de gewenste decoraties en meubilair in, en gaan jullie zelf aan de slag met de styling van jullie bruiloft. Of jullie laten dit over aan een ceremoniemeester, weddingplanner, familie of vrienden. Dit scheelt vaak een stuk qua kosten.

Kosten bruiloft styling arrangement

Regelmatig krijgen we de vraag wat het nu kost om een bruiloft compleet van A tot Z te stylen. Dit is een lastige vraag om globaal te beantwoorden, omdat de kosten van een bruiloft styling arrangement hangen af van verschillende factoren. De prijzen zijn oa afhankelijk van waar de locatie is, hoeveel gasten jullie verwachten, de gewenste stijl en wat voor een decoraties jullie willen gebruiken. Een bruiloft ceremonie met maar 25 gasten is een stuk goedkoper om te stylen dan een bruiloft ceremonie voor 150 gasten. Een locatie die ver weg ligt van ons magazijn in Tilburg, zal qua transportkosten een stuk duurder zijn dan een locatie die in of vlakbij Tilburg ligt. Uit ervaring kunnen we zeggen dat stylingen op locatie voor een ceremonie en diner vaak pas beginnen vanaf een budget van minimaal €2.000.

Close Menu