Styling concepten & decoratie verhuur

Het inhuren van een bruiloft stylist voor het aankleden van een feest of bruiloft wordt helaas vaak onderschat. Veel bruidsparen willen graag zelf de bruiloft versieren of dit door familie, vrienden of ceremoniemeester laten doen. Uiteraard is dit bij ons ook een mogelijkheid. Wij verhuren namelijk DIY arrangementen waarbij jullie de decoraties alleen huren en zelf de styling van de bruiloft doen. Maar veel bruidsparen onderschatten de tijd en moeite die het kan kosten om jullie bruiloft zelf aan te kleden. Zeker op locaties waarbij je vast zit aan een tijdsschema is een wedding styliste ontzettend handig. Sommige locaties gaan bijvoorbeeld maar twee uur voor de ceremonie open. Als jullie dan alles zelf nog aan moeten brengen, dan komen jullie mogelijk in tijdnood. Ook wordt het opruimen van de styling vaak vergeten. Als jullie een bruiloft styliste inhuren dan zorgen we niet alleen dat alles mooi aan wordt gekleed. Maar we zorgen er ook voor dat alles weer netjes op wordt geruimd. Zodat jullie er verder geen omkijken naar hebben. Doordat wij veel ervaring hebben met het aankleden van bruiloften, zorgen wij ervoor dat alles snel en professioneel gestyld wordt.

Styling advies

Boho chique bruiloft stylist
Boho chique bruiloft diner

Onze wedding stylisten kunnen jullie tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk adviseren over het design van de bruiloft. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de laatste trends binnen de trouwbranche. Wij ontwerpen graag een totaal sfeer plaatje waarbij het design van de bruiloft volledig op jullie wensen en ideeën is afgestemd. Graag denken we mee hoe we jullie dag nog een stukje mooier kunnen maken. Dit kan in iedere stijl zijn. Van een hippe boho stijl tot een klassieke romantische stijl. Maar ook een rustic chique sfeer met veel greenery accenten of een trendy festival bruiloft. Ook kennen we veel unieke locaties en leveranciers die goede kwaliteit leveren. Dus ook daar kunnen we jullie in mee adviseren indien nodig.

Wat doet een bruiloft stylist nu precies?

Vaak krijgen we de vraag wat een bruiloft stylist nu precies allemaal doet.
Een wedding stylist of bruiloft stylist is altijd gefocust op het totaalplaatje van jullie bruiloft. Hoe kunnen we een bruiloft zo vormgeven dat het er spectaculair uit komt te zien. Dit kan ook alleen de ceremonie zijn of het diner. Maar hoe kunnen we die aankleding zo ontwerpen dat het er uit komt te zien zoals jullie wensen. Naast het design van een bruiloft nemen we ook de voorbereidingen voor de styling op de dag zelf uit handen. Een wedding stylist maakt een stylingplan en voert deze op de dag zelf ook uit. Vaak met behulp van één of meerdere bruiloft stylisten. Na de bruiloft ruimen we de styling ook weer op en nemen we alle decoraties weer mee. Dit scheelt jullie of jullie ceremoniemeester veel werk en zorgen.

Waarom zouden jullie voor een bruiloft stylist van In Style Styling & Decoraties kiezen?

Rustic chique bruiloft stylist
Credits: Tovergoud Fotografie

Ons team van wedding stylisten is ervaren en werkt met veel passie in de huwelijksbranche. Wij verzorgen per jaar meer dan 50 bruiloften stylingen op locatie door heel Nederland en België. Doordat we met een klein team werken, hebben we altijd vervanging geregeld in geval van bijvoorbeeld ziekte of onverwachte zaken. Jullie kunnen dus met een gerust hart de styling uit handen geven. Ons team werkt met oog voor detail en is gefocust op goede kwaliteit qua werkzaamheden en soort decoraties. We werken met een eigen bloemstyliste en vaste verhuur partners voor meubilair die we zelf niet in ons assortiment hebben. Ook kunnen we zaken als tenten en dansvloeren voor jullie regelen, zodat het totaalplaatje helemaal klopt. Dit neemt jullie veel werk uit handen, zowel qua voorbereiding, maar ook op de dag zelf.

Close Menu