Bruiloft decoratie & bruiloft styling

Tegenwoordig besteden bruidsparen steeds meer aandacht aan de styling van de bruiloft.
Bruiloft decoraties worden vaak gecombineerd met een bepaald thema zoals een kleur, seizoen of hobby.
Wij verzorgen met liefde jullie unieke bruiloft styling en denken graag met jullie mee!
Ook adviseren we jullie graag over het terugbrengen van bepaalde details om een bepaalde eenheid te creëeren qua sfeer.
Denk bijvoorbeeld aan versiering van jullie bruidstaart, uitnodiging, bloemen, kleding, trouwdecoraties en accessoires.
Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom met een van onze wedding stylisten en laat je door ons inspireren!

Compleet Styling ArrangementStyling Arrangementen

Wij verzorgen graag een uniek styling design voor jullie bruiloft. Dit kan gaan om de aankleding van een feestzaalde styling van een diner of het stijlvol aankleden van een ceremonie opstelling. Maar ook het versieren van een tuin of tent en nog veel meer. Graag maken wij met jullie een afspraak in onze showroom. Zo kunnen we jullie wensen uitvoerig bespreken en jullie verschillende decoraties laten zien. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op. Indien er akkoord wordt gegeven, zal een styling concept en plan van aanpak worden ontwikkeld. Wij kunnen bruiloft styling verzorgen met mogelijkheden zoals bloemstyling, meubilair, tafeldecoraties, zaaldecoraties, ballondecoraties, licht en geluid en cateringopties.

D.I.YDecoratie Verhuur

Sommige bruidsparen vinden het erg leuk om dit zelf te doen en te bedenken, terwijl anderen willen graag wat hulp bij het bedenken en aankleden van de bruiloft. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij daarom verschillende mogelijkheden. Naast compleet verzorgde styling arrangementen bieden we ook D.I.Y. mogelijkheden aan. Hierbij huren jullie alle decoraties en verzorgen jullie zelf de bruiloft styling.

Neem een kijkje bij de decoratieverhuur of in onze catalogus om te zien wat we allemaal aanbieden. Voor prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

BloemStyling

Ceremoniemeester & Styling

Geïnteresseerd in een combinatie van ceremoniemeester en weddingstyling? Wij verzorgen regelmatig ceremoniemeesterschap & styling in één voor bruiloften! Onze professionele weddingplanners hebben veel ervaring met het aankleden van bruiloften en kunnen naast de uitvoering hiervan ook goede adviezen hierover bieden tijdens het voortraject.

Neem alvast een kijkje op onze Weddingplanner website voor meer informatie over weddingplanning:
Weddingplanning In Style.

Specialisten in bruiloft styling

Ons styling team is gespecialiseerd in wedding styling. Door middel van onze jarenlange ervaring, helpen we jullie graag mee met het uitwerken van een conceptstyling, waarbij wij indien gewenst de aankleding voor jullie komen verzorgen. Niet voor niets waren wij genomineerd voor een Dutch Wedding Award in de categorie bruiloftstylist/bloemist en mochten we ons tot de top 3 van de beste bruiloftstylisten rekenen!

Thema’s & Trends
Populaire thema’s zijn bijv. kleurenthema’s, rustieke bruiloften, strandbruiloften en romantische bruiloften.  Maar ook stylen we vaak buiten bruiloften, vintage bruiloften en hippe & moderne bruiloften. Lees hier meer over de laatste wedding trends >>

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in onze grote showroom in Tilburg.