Styling concepten & decoratie verhuur
Offerte aanvragen

Op zoek naar unieke styling producten voor jullie bruiloft zodat deze op toffe wijze aangekleed wordt? Wij verzorgen met liefde jullie exclusieve bruiloft styling! Dankzij onze enorme ervaring (wij verzorgen meer dan 50 unieke bruiloft stylingen per jaar) en groot eigen assortiment, kunnen we jullie ongetwijfeld helpen!

Bij een bruiloft styling worden bruiloft decoraties vaak gecombineerd met een bepaald thema zoals een kleur, seizoen of hobby. Altijd al gedroomd van een romantische bruiloft in een tent of een hippe bohemian wedding in de tuin? Maar heb je zelf nu geen flauw idee hoe je jullie bruiloft Pinterest waardig maakt? Of heb je wel een idee, maar gewoon geen tijd tijdens de voorbereidingen of op de dag zelf? Of er geen zin in om het allemaal zelf te moeten doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ligt jullie budget boven de €500, plan dan een telefonische kennismaking in om een afspraak te plannen voor een gesprek in onze showroom.

Bruiloft Styling advies gesprek

Ligt jullie budget boven de €500? Onze bruiloft stylisten leren jullie dan graag beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom in Tilburg. Maak eerst een telefonische afspraak om de mogelijkheden te bespreken! Ligt jullie budget lager dan €500, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier.

decoratie verhuur

Styling Arrangementen

Wij verzorgen graag een uniek styling design voor jullie bruiloft. Dit kan gaan om de aankleding van een feestzaalde styling van een diner of het stijlvol aankleden van een ceremonie opstelling. Maar ook het versieren van een tuin of tent en nog veel meer. Graag maken wij met jullie een afspraak in onze showroom. Zo kunnen we jullie wensen uitvoerig bespreken en jullie verschillende decoraties laten zien. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op. Indien er akkoord wordt gegeven, zal een styling concept en plan van aanpak worden ontwikkeld. Wij kunnen bruiloft styling verzorgen met mogelijkheden zoals bloemstyling, meubilair, tafeldecoraties, zaaldecoraties, ballondecoraties, licht en geluid en cateringopties.

Bruiloft Decoratie Verhuur

Sommige bruidsparen vinden het erg leuk om dit zelf te doen en te bedenken, terwijl anderen willen graag wat hulp bij het bedenken en aankleden van de bruiloft. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij daarom verschillende mogelijkheden. Naast compleet verzorgde styling arrangementen bieden we ook losse bruiloft decoratie verhuur mogelijkheden aan. Hierbij huren jullie alle decoraties en verzorgen jullie zelf de bruiloft styling.

Neem een kijkje bij de decoratieverhuur of in onze catalogus om te zien wat we allemaal aanbieden. Voor prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afspraak inplannen

Geïnteresseerd in een styling op maat of in de verhuur van een aantal decoraties en/of meubilair? Vanaf budgetten vanaf €500 staan jullie graag te woord in onze grote showroom in Tilburg om jullie wensen en ideeën te bespreken! Onze professionele bruiloft stylisten hebben veel ervaring met het aankleden van bruiloften en kunnen naast de uitvoering hiervan ook goede adviezen hierover bieden tijdens dit vrijblijvende gesprek. Plan een telefonische kennismaking in via onze online agenda om de mogelijkheden te bespreken!

Bruiloft styling specialist

Ons styling team is gespecialiseerd in wedding styling. Door middel van onze jarenlange ervaring, helpen we jullie graag mee met het uitwerken van een conceptstyling, waarbij wij indien gewenst de aankleding voor jullie komen verzorgen. Onze bruiloft stylisten hebben al meer dan honderden bruidsparen mogen helpen, dus ervaring en kennis genoeg!

Voorbereiding

Druk met de voorbereidingen van jullie huwelijk? We hebben alvast een handige checklist voor jullie bruiloft styling gemaakt.
Hier kan je dit stappenplan bekijken.

Decoratie Verhuur

Willen jullie de bruiloft juist graag zelf stylen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees hier meer over onze decoratie verhuur mogelijkheden.

Populaire thema’s zijn bijv. festival bruiloften, rustieke bruiloften, strandbruiloften en klassiek romantische bruiloften.  Maar ook stylen we vaak buiten bruiloften, vintage bruiloften, industriële bruiloften en hippe & moderne bruiloften. Lees hier meer over de laatste wedding trends

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in onze grote showroom in Tilburg.

Close Menu