Styling concepten & decoratie verhuur

Gaan jullie trouwen en willen ook heel graag buiten trouwen? Wij stylen ieder jaar een groot gedeelte van onze bruiloften buiten. Er bestaan prachtige locaties in Nederland en BelgiĆ« waar we al meerdere malen een buiten bruiloft hebben mogen aankleden. Vaak beschikken de locaties bij slecht weer ook over een binnen locatie of kunnen jullie kiezen voor een stijlvolle tent die we met liefde voor jullie omtoveren tot jullie droomlocatie.

Buiten ceremonie

De meeste bruidsparen willen vooral buiten de huwelijksceremonie houden. Wij voorzien jullie graag van advies over de mogelijkheden van een buiten ceremonie. Welke decoraties zijn hier bijvoorbeeld voor geschikt? Hebben jullie altijd al gedroomd van een stijlvolle en klassieke buiten setting met witte klapstoelen en een romantische trouwboog? Of zijn jullie misschien op zoek naar een vintage sfeer met houten bankjes en oude vintage deuren? En wat dachten jullie van een rustieke ceremonie met mooie houten stoelen met veel groene takken en bloemen als versiering? Wat jullie wensen ook zijn, grote kans dat wij jullie hier mee kunnen helpen. Zowel met het aanbrengen van de styling als met decoratie verhuur geschikt voor buiten bruiloften.

Buiten dineren

Lange houten tafels in Italiaanse sferen of klassieke ronde tafels met wit linnen en prachtige centerpieces?
In de zomer is de kans zeker aanwezig dat jullie buiten kunnen dineren!
Wij kijken ernaar uit om jullie diner locatie in de open lucht spectaculair aan te kleden.
Maar ook onder een tent dineren is het super sfeervol en zijn jullie niet afhankelijk van een regenbuitje!
Niets kan jullie buiten bruiloft dan nog tegenhouden!

Trouwen in een tent

Nederland en BelgiĆ« beschikken helaas niet altijd over droog en zonnig weer. Daarom is een tent voor een buiten bruiloft geen overbodige luxe voor locaties waar geen geschikte binnen locatie aanwezig is. Wij bieden luxe en stijlvolle zwevende tenten aan die veel gebruikt worden voor ceremonies of voor een huwelijksdiner. Een tent is waanzinnig mooi aan te kleden en je kan precies de stoelen en tafels gebruiken die jullie voor ogen hebben. Van chique ronde tafels met hoge bloemstukken en elegante chiavari stoelen tot lange vintage houten tafels met comfortabele cross back chairs. Informeer voor de mogelijke maten en prijzen via info@instylestyling.com.

Close Menu