Styling concepten & decoratie verhuur
tafelstukbloemen

Wij verzorgen graag een compleet styling arrangement voor ieder evenement, bruiloft of zakelijk event.
Dit kan gaan om de aankleding van een feestzaal, de styling van een diner, het stijlvol aankleden van een ceremonie opstelling, het versieren van een tuin of tent, het aanbrengen van extra sfeer tijdens een kerstfeest of nieuwjaarsborrel en nog veel meer.

Graag maken wij hiervoor een afspraak in onze grote showroom gevestigd Tilburg om zo uw wensen uitvoerig te bespreken en verschillende decoraties te laten zien. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op. Ook kunt u ons offerte formulier invullen voor het aanvragen van een offerte.
Indien er akkoord voor een styling arrangement wordt gegeven, zal een styling concept en plan van aanpak eventueel met moodboard en schetsen worden ontwikkeld. Wij werken veel samen met professionele bloemstylisten, cateraars en decorateurs om ieder evenement op unieke wijze aan te kleden.

Showroom

Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een telefonische afspraak in onze online agenda. Graag nodigen we jullie bij budgetten vanaf €500 uit voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom in Tilburg. Hier laten we jullie graag voorbeelden zien van de verschillende mogelijkheden. Ook geven we jullie graag advies over bruiloft of event styling mogelijkheden. Zowel binnen een compleet styling arrangement als als voor de huur van losse decoraties.

Close Menu