Contact

Offerte aanvragen
Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen via onderstaand contactformulier of via e-mail of telefoon.
Indien u graag een offerte wilt opvragen met prijzen, kunt u deze het beste per e-mail aanvragen. Graag vermelden om welke datum het gaat, in welke plaats het gaat plaats vinden en indien mogelijk een richtlijn voor het budget. Complete styling arrangementen op locatie beginnen vaak pas bij een budget vanaf €1.000.
D.I.Y. styling arrangementen zijn al beschikbaar vanaf €25.
U kunt ook altijd ons offerte formulier invullen.

Openingstijden:
Ons kantoor en de showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 u. Bij het maken van een afspraak horen wij graag of u voorkeur heeft voor een bepaalde dag of tijd.

Afspraak
Graag maken we een vrijblijvende afspraak met jullie om jullie styling wensen en mogelijkheden te bespreken in onze grote showroom. Houdt u er rekening mee dat in het hoogseizoen (april – oktober) vanwege enorme drukte soms pas na een aantal weken een afspraak kan plaats vinden. Graag uw adres en telefoonnummer doorgeven voor het maken van een afspraak. Indien u de afspraak wilt afzeggen of verzetten, graag dit 24 uur van te voren doorgeven. Wij zijn alleen geopend op afspraak.

Keurmerk
Wij beschikken over het Keurmerk Trouwen. Dat betekent dat wij zijn getoetst op betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie. De Nederlandse Trouwbranche Organisatie staat volledig achter dit keurmerk en ziet hier jaarlijks op toe.

Stage
Wij zijn een erkend leerbedrijf en op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe marketing & communicatie stagiaire voor de periode vanaf september 2017 en februari 2018. Ook zoeken we nieuwe MBO stagiaires (etaleren & vormgeving) vanaf  augustus/september 2017 en januari 2018. Ben je een enthousiaste, perfectionistische en creatieve MBO student en op zoek naar een leerstage? Of een enthousiaste HBO student met affiniteit voor communicatie & marketing en op zoek naar een (afstudeer)stage? Stuur dan een sollicitatiebrief met je cv en motivatie naar anouk@instylestyling.com.

In Style Styling & Decoraties
Kraaivenstraat 34                                                        KvK nummer: 17268224
5048 AB Tilburg                                                          Rabobank: 1561.39.227
Tel: 013 590 61 71                                                        IBAN nummer: NL96RABO0156139227
E-mail: info@instylestyling.com                              BIC: RABONL2U
Skype: weddingplanninginstyle                                BTW: NL 167875516B01

  

 


Grotere kaart weergeven

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht *

Anti-spamvraag


Velden met een * zijn verplicht.