Afspraak

Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak in om jullie styling wensen en mogelijkheden te bespreken in onze grote showroom. Dit kan telefonisch, per mail, maar ook online. Op die manier kunnen jullie direct zien in onze agenda wanneer er plek is! Wij zijn geopend voor afspraken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook zijn we buiten het hoogseizoen om, één zaterdag in de maand geopend voor afspraken. Indien jullie de afspraak willen afzeggen of verzetten, graag dit 48 uur van tevoren doorgeven, anders zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Wij zijn alleen geopend op afspraak.

afspraak maken bruiloft styling

Offerte aanvragen

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen via onderstaand contactformulier of via e-mail of telefoon. Indien jullie graag een offerte willen opvragen met prijzen, kan dit het beste per e-mail naar info@instylestyling.com. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact op. Voor een offerte op maat graag de volgende gegevens vermelden: Datum, plaats en richtlijn voor het budget. Wij kunnen dan controleren of wij nog beschikbaarheid hebben op die datum. Ook kunnen we een beter advies geven, zodat we binnen jullie budget kunnen blijven. Complete styling arrangementen incl. decoraties, meubilair, stylinguren, opruimen en transport beginnen vaak pas bij een budget vanaf €1.500.
Daarentegen is decoratieverhuur al beschikbaar vanaf €25.
Indien jullie graag een prijsofferte willen opvragen, kan ook altijd ons offerte formulier ingevuld en verzonden worden.

Openingstijden

Ons kantoor en de showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 u. Bij het maken van een afspraak horen wij graag of er voorkeur is voor een bepaalde dag of tijd.

Contactformulier

Stage

Ben je een enthousiaste, perfectionistische en creatieve MBO student en op zoek naar een leerstage? Of een enthousiaste HBO student met affiniteit voor communicatie & marketing en op zoek naar een (afstudeer)stage? Stuur dan een sollicitatiebrief met je cv en motivatie naar info@instylestyling.com.

In Style Styling & Decoraties
Kraaivenstraat 34                                                     KvK nummer: 17268224
5048 AB Tilburg                                                       Rabobank: 1561.39.227
Tel: 013 590 61 71                                                        
IBAN nummer: NL96RABO0156139227
E-mail: info@instylestyling.com                              BIC: RABONL2U
Instagram: @instylestyling                                       BTW: NL001909822B75

Privacy Verklaring

Lees hier onze privacy verklaring

Close Menu