Decoratieverhuur

D.I.Y. Verhuur

Liever zelf een speciale gelegenheid stylen, maar heb je niet voldoende decoraties of kan je niet precies vinden wat je nodig hebt?
Huur het dan gewoon bij ons en creëer je droom aankleding in een handomdraai! Wij verhuren hippe, unieke en handgemaakte items.
Check regelmatig ons assortiment, want we vullen dit maandelijks aan. Scroll naar beneden voor ons uitgebreide aanbod. 


Decoratieverhuur

Do It Yourself

In Style Styling & Decoraties biedt opties voor elk budget. Uiteraard verzorgen bloemen jutewij graag de gehele styling, maar jullie kunnen ook kiezen voor een D.I.Y. arrangement waarbij jullie de decoraties alleen huren. Wij verhuren exclusieve (vaak handgemaakte) feest- en trouwdecoraties voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, zodat jullie zelf aan de slag kunnen. Naast ons uitgebreide decoratieverhuur assortiment heeft In Style Styling ook  decoraties die verkocht worden via de webshop.

Interesse? Bekijk hierboven ons uitgebreide assortiment of blader in onze catalogus. Neem gerust contact op voor meer informatie over prijzen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak in onze showroom voor het bekijken van ons uitgebreide decoratie assortiment.
Klik hier voor onze algemene huurvoorwaarden.

Transport

Bepaalde decoraties zoals bijvoorbeeld stoelhoezen met stoellinten, servetten en tafellopers kunnen binnen Nederland soms ook verstuurd worden, zodat bespaard kan worden op transportkosten. Uiteraard kunnen alle decoraties met onze eigen transportservice in heel Europa op locatie worden afgeleverd en opgehaald.