Eventstyling

Wij verzorgen graag de aankleding van uw feest, dinner party, beurs stand of zakelijk evenement.
Hierbij kunt u denken aan bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen, productpresentaties, kerstfeesten, 
workshops & seminars, borrels etc. voor zowel uw eigen werknemers als voor uw klanten. 

Tevens kunnen wij u helpen met de aankleding van themafeesten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse kerstborrel of kerstdiner en met personeelsfeesten, die onder de nieuwe werkkostenregeling voordeliger zijn om op de werkplek te houden. Naast zakelijke events kleden we ook particuliere feesten aan op bijv. privé locaties of afgehuurde locaties.

Lounge

Event decoratie verhuur

Wij bieden opties voor elk budget.
Uiteraard verzorgen wij graag de gehele aankleding, maar ook kan er gekozen worden voor een verhuurarrangement waarbij u als klant de decoraties huurt, wij ze indien gewenst bezorgen en u het zelf aanbrengt.
U kunt denken aan meubilair, bloemarrangementen, plafond decoraties, lopers, afzetpaaltjes, ballondecoraties en nog veel meer.

Naast ons uitgebreide decoratie verhuur assortiment verkopen wij ook veel geschikte feestdecoraties via onze webshop.

Interesse? Neem dan contact op voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden. Klik hier voor onze algemene huurvoorwaarden.

2015-04-23 14.14

Event styling op maat

Niet alle bedrijfsevenementen zijn geschikt voor standaard pakketten of onze seizoen styling pakketten. Uiteraard werken wij ook geheel op maat, van speciale thema’s tot bedrijfsdiners, openingen, beurs stands en presentaties. Tarieven voor stylingen op locatie beginnen vaak vanaf €1.000.

Wij werken met verschillende partners op het gebied van licht & geluid en catering samen om een zo compleet mogelijke beleving neer te kunnen zetten. Van intieme diners met mooi gedekte tafels tot een groot feest met hapjes en drankjes in een mooi versierde zaal met een hippe DJ en dansvloer.

Graag vernemen we uw wensen op het gebied van de aankleding van uw evenement en eventueel gewenste catering, muziek, licht en geluid in een vrijblijvend offertegesprek. Dit kan uiteraard ook telefonisch of per mail.