Styling concepten & decoratie verhuur
Lounge

Geeft u binnenkort een diner, zakelijke borrel of feest? Staat u op een beurs en zoekt u aankleding voor uw stand? Wij helpen u graag! Klik hier voor meer informatie over onze zakelijke evenstyling mogelijkheden.
Bij event styling kunt u denken aan een bedrijfsfeest, bedrijfsopening, productpresentatie, kerstfeest, 21 diner, babyborrels & babyshowers, workshops & seminars etc. voor zowel uw eigen werknemers als voor uw klanten. 

Tevens kunnen wij u helpen met de aankleding van themafeesten. Denk hierbij vooral aan jaarlijkse borrels, kerstdiners of personeelsfeesten. Naast zakelijke events zijn we uiteraard ook in te huren voor particuliere events op (thuis)locatie.

Decoratie Verhuur

Of u nu een klein of groot budget heeft, wij helpen u graag met het stylen van uw bijzondere gelegenheid. Natuurlijk kunnen we bij u op locatie langskomen om de styling volledig te verzorgen. Een kleiner budget, maar wel een mooi versierde ruimte? Naast styling arrangementen bieden wij ook Do It Yourself arrangementen aan.
U huurt hierbij onze producten, maar kleedt de ruimte zelf aan. Mocht u dat willen, dan kunnen wij de decoraties uiteraard leveren en ophalen op locatie. Qua decoraties kunt u denken aan meubilair, bloemarrangementen, plafond decoraties, lopers, afzetpaaltjes, ballondecoraties en nog veel meer.

Naast ons uitgebreide decoratie verhuur assortiment verkopen wij ook veel geschikte feestdecoraties via onze webshop.

Interesse? Neem dan contact op voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden. Klik hier voor onze algemene huurvoorwaarden.

2015-04-23 14.14

Eventstyling op maat

Niet alle evenementen zijn geschikt voor standaard pakketten of onze seizoen styling pakketten. Uiteraard werken wij ook geheel op maat, van speciale thema’s tot bedrijfsdiners, openingen, kerst evenementen en babyshowers. Tarieven voor stylingen op locatie beginnen vaak vanaf €1.000.

Wij werken met verschillende partners op het gebied van licht & geluid en catering samen om een zo compleet mogelijke beleving neer te kunnen zetten. Van intieme diners met mooi gedekte tafels tot een groot feest met hapjes en drankjes in een mooi versierde zaal met een hippe DJ en dansvloer.

Graag vernemen we uw wensen op het gebied van de aankleding van uw evenement en eventueel gewenste catering, muziek, licht en geluid in een vrijblijvend offertegesprek. Dit kan uiteraard ook telefonisch of per mail.

Close Menu