Styling concepten & decoratie verhuur

Love is always In Style..

Deze keer een gastblog van een echte bruid! Ik zal mij eerst maar eens netjes voorstellen: Ik ben Margot, 28 jaar en ik woon met mijn vriend Bas in Tilburg.
Zo ongeveer mijn hele “werk leven” ben ik al werkzaam in de bruidsmode (Bij Marie-Jos├ę Swolfs Bruidsmode & Couture). En nu is het eindelijk mijn beurt! Ik ga trouwen!
Hoe mijn kijk op de trouwbranche nu van zakelijk naar persoonlijk verandert, kun je lezen in mijn blogs die ik schrijf onder de naam: #TheBloggingBrideNL

Oke ladies, laten we eerlijk zijn.. Vanaf het moment dat je weet dat je gaat trouwen worden Google en vooral Pinterest “Your Best Friend”.
Nog eerlijker? Eigenlijk hebben we natuurlijk allemaal allang dat (misschien niet zo) geheime “Weddingstuff” Pinterest bord..
Want wij vrouwen dromen over onze bruiloft. Het maakt niet uit wat voor bruid je bent.
Of je nu “By day a realist and by night a disney princess” of de “Relaxte Beach Babe” bruid bent. Of zelfs een soort van “Anti bruid”, die tegen alle tradities aan schopt maar toch wel gewoon dat top feest wil in Festival style. De opties zijn tegenwoordig “endless“.

rustic romantic bruiloft styling | gastblog echte bruid

Onder het mom van dat ik alle trends bij moet houden voor mijn werk, stonden er al een aantal jaar verschillende “Weddingstuff” borden op mijn Pinterest. Ik maakte foto’s van toffe ideeen bij alle styled shoots waar ik bij was en sloeg deze in een geheim mapje op. “Say Yess to the Dress” was mijn ontspanning na een dagje (jawel!) bruiden adviseren als bruidsstylist.
Organiseren is “My middle name” net als “In Control Courtney”.
En toen kwam de dag waarop Bas mij de vraag stelde..  Intens gelukkig dat hij uitsprak dat hij de rest van zijn leven met mij wilde delen. Het fantastisch nieuws werd gedeeld met de wereld en toen kwam de stress..

Van te voren hadden wij natuurlijk wel een idee hoe het allemaal zou “moeten” gaan.
Maar bij steeds meer leveranciers kwam die angstige vraag naar boven: “Hebben jullie een thema?” en “Wat zijn de kleuren van de bruiloft?” AAAAAHHHHHHHHH!!!! HELP!!!!!
Ik had namelijk zo ongeveer 10 kleurenschema’s en bruiloft thema’s in mijn achterhoofd.
Bas was daar gelukkig heel nuchter in. Geen echt thema maar wel een kleur schema.
Oke, dat haalde al veel opties weg. Yes ladies, sometimes he’s a life (en vooral een stress) saver ;). Maar waar te beginnen? Hoe pak je dat aan? En misschien het allerbelangrijkste: hoe kleed je je bruiloft prachtig aan zonder dat het “Over the top Kardashian” is en je een tweede hypotheek moet afsluiten?  Maar uiteraard wel Pinterest waardig ­čśë Hahaha

Bohomian wedding styling | gastblog echte bruid

Het antwoord bleek veel simpeler dan ik dacht: In Style Styling en Decoraties!
Een afspraak was zo gemaakt en we werden superfijn ontvangen in de showroom.
Wauw! Ik voelde mij een kind in een snoepwinkel!
Verschillende ceremonie opstellingen, prachtige gedekte dinertafels en alles op het gebied van de aankleding van DE dag! We keken eerst even rustig rond. Daarna werden catalogussen doorgekeken en de dag en ideeen doorgesproken.
Terwijl wij onze plannen vertelden, kwam de bruiloft stylist van In Style met goede idee├źn waarmee ze altijd ons budget in haar achterhoofd hield. Items huren of een complete aankleding van DE dag inclusief styling team? Buiten trouwen? Festival wedding? Industrieel of juist Vintage? Touch of GOLD of juist Glamorous roze? Het is geen probleem!

romantische bruiloft styling in roze | gastboog echte bruid

Dus lieve “Brides to be“: maak het jezelf gemakkelijk! Want het is echt niet zo “Breaking the Bank” als iedereen denkt!

Liefs Margot
#TheBloggingBrideNL

Close Menu