Helaas, de zomer is nu echt voorbij en de herfst is begonnen. Het hoogseizoen van bruiloften is voorbij, maar gelukkig zijn er ook bruidsparen die er juist voor kiezen om in de herfst elkaar het ja-woord te geven. Vergeet die mooie zomer bruiloften, het is tijd voor warme herfst bruiloften met warme herfstkleuren als styling thema!

Warme kleuren
Bij de herfst denken mensen meestal aan warme kleuren zoals burgundy, oranje, geel en bruin. Prachtige kleuren om samen te combineren of te combineren met de kleur wit. En hoe mooi kunnen de gekleurde bladeren zijn voor jullie romantische trouwreportage.

 

Natuurlijke materialen
De herfst tinten bieden zich uitstekend om een rustiek tintje aan je bruiloft te geven. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals fruit en bladeren in herfst tinten of hout met warme ondertonen geven de styling een rustieke en warme sfeer. Denk aan oranje pompoenen, appels en dennenappels.

Dekens
Voor een extra knus gevoel kan je dekens gebruiken tijdens bijv. de ceremonie. Leg mooie dekentjes klaar voor je gasten om warm te blijven tijdens de ceremonie. Of leg deze op een terras waar gasten warme chocolademelk tijdens de bruiloft kunnen drinken. Niet alleen nuttig, maar ook nog eens leuk ter decoratie.

Ceremonie
Gebruik (kunst) herfstbladeren in plaats van rozenblaadjes om langs het gangpad te strooien of hang roodoranje pomanders aan wit houten klapstoelen aan het gangpad. Ook is het leuk om echte of kunstbomen met herfstbladeren langs een gangpad neer te zetten. Versier een trouwboog met bloemen en bladeren in herfst tinten, leg dennenappels met een naamkaartje op de stoelen of bind gele, rode en oranje linten aan de ceremonie stoelen.

Diner
Versier dinertafels met tafellopers van jute of linnen of gebruik tafellopers in een warme herfsttint zoals burgundy. Leg takjes rozemarijn op de borden en zet mooie windlichten met rustieke stompkaarsen als sfeerverlichting op de tafels.