Styling concepten & decoratie verhuur

Hoe kom je op plaats van bestemming? Willen jullie een leuke entree maken en geen standaard trouwauto? Wij hebben een aantal trouwvervoer ideeën die geschikt zijn voor een bruiloft op een rijtje gezet.

Limousines

Limousines worden vaak gebruikt als vervoer naar speciale gelegenheden. Waarom dan ook niet naar jullie bruiloft? Een limousine is natuurlijk heel gaaf en uniek. Jouw gasten zullen blij verrast zijn als ze jullie zien aankomen. Past een limousine nou niet helemaal bij jullie en zoek je net iets anders, kijk dan eens naar een Hummer, Navigator of Escalade. Vaak worden deze ook nog geleverd met spiegelende plafonds, eersteklas geluidssystemen en nog veel meer. Dit zijn dus zeer uitgebreide en luxe auto’s. Ideaal als trouwvervoer!

Paardenkoets

Wil je nou echt een sprookjesdag ervan maken? Ga voor een koets met paarden! Dit is het meest romantische vervoer voor jullie trouwdag. Een koets is er in verschillende uitvoeringen zodat je zelf kan kijken wat jullie mooi vinden en bij jullie past. Wat ook een optie kan zijn is om een aantal rijtuigen in te huren. Deze rijtuigen kunnen jullie begeleiden naar locatie. Een super romantisch plaatje!

trouwvervoer-paardenkoets
Credits: Patrick Schneider

Tweewielers

Als je op zoek bent naar ideeën voor trouwvervoer voor jullie bruiloft zal dit niet als eerst in jullie op komen, maar het kan zo’n leuke manier zijn om je entree te maken! Bij tweewielers kun je denken aan een fiets, voor als je het casual wilt houden. De fiets kan je natuurlijk ook op leuke manier versieren of verven. Is een fiets toch niet jullie ding is een Vespa of motorfiets ook een goede optie.

Klassieke oldtimers

De dag van de bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van je leven zijn waar je veel mooie herinneringen aan over houdt. Deze mooie herinneringen kunnen al beginnen bij het trouwvervoer. Wat dacht je van een klassieke oldtimer? Op deze manier kan je op een bijzondere manier de ceremonie, receptie of huwelijksfeest betreden. Er zijn veel verschillende oldtimers, zo is er altijd wel iets in jullie smaak. Een voorbeeld van een glamorous oldtimer is een vintage Rolls-Royce. Een goede tip, gebruik de oldtimer als achtergrond voor de trouwfoto’s. Enkele verschillende oldtimers die erg leuk zijn als trouwvervoer zijn Rolls-Royce Silver, Bentley S2 of de Chrysler 300. Vele bruidsparen overwegen ook antieke auto’s voor iets meer sfeer en karakter. Een aantal leuke voorbeelden hiervan zijn een Volkswagen busje en een vintage Volkswagen Kever.

Watervoertuigen

Watervoertuigen worden vaak vergeten in het rijtje speciale voertuigen. Als jullie locatie dicht bij het water ligt is het super leuk om hiervan gebruik te maken. Mogelijkheden van watervoertuigen zijn een speedboot, kano of een sloep. Wil je voor iets meer sensatie en snelheid is een speedboot natuurlijk super gaaf. Wil je het liever wat luchtiger houden ga dan voor kano of een sloep. Alle drie de opties zijn origineel!

boot-trouwvervoer
Credits: Sweet Ice Cream Photography

Sportwagens

Ben je sportief en houd je van een beetje sensatie? Dan is een tweezits sportwagen het ultieme trouwvervoer voor op jouw trouwdag. Een Maserati GranSport of een Lamborghini Gallardo zijn voorbeelden van stoere sportwagens waarmee je jouw gasten zult verbazen en indruk zal maken. Bij de mooiste dag van je leven hoort ook de mooiste auto. Met een snelle sportwagen maak je ook nog eens een geweldig entree!

Helikopter

Last but not least, per helikopter naar jullie bruiloft toe! Dit is denk ik wel een van de meest spectaculaire opties als vervoersmiddel. Dit wordt een geweldige entree en binnenkomst en de gasten zullen versteld staan. In de helikopter kunnen jullie samen genieten van het uitzicht en de trouwlocatie van boven bekijken. Het enige waar jullie rekening mee moeten houden is dat er wel plek moet zijn om te kunnen landen met de helikopter. Dit kun je bespreken met de trouwlocatie.

Heb jij nog een ander bijzonder trouwvervoer die in dit rijtje zou moeten? Of staat jouw droomvoertuig er al tussen? Wij hopen dat we jullie genoeg inspiratie hebben gegeven!

helikopter-trouwvervoer
Credits: Dan Gold
Close Menu