Misschien denk je bij ballonnen niet gelijk aan de woorden hip, trendy en stijlvol. Toch zijn ballonnen een hele leuke en creatieve manier om een feest of evenement een speelse boost te geven. En dan bedoelen wij niet dat de ballonnen alleen aan lampen opgehangen moeten worden of de saaie hoeken van de ruimte ermee moeten worden opgevuld. Ballonnen hebben zoveel meer mogelijkheden en leuke toepassingen!

ballonnen_ceremonie_instylestylingBron: In Style Styling & Decoraties

Muur decoraties met ballonnen
De ruimte waar een feest gehouden wordt, is gedeeltelijk al bepalend voor de sfeer van het feest.
Maar door gebruik van decoraties kunnen ruimtes altijd zo aangekleed worden dat je de sfeer helemaal naar je eigen hand kan zetten. Is er een hele saaie, kale wand aanwezig die wel wat versiering kan gebruiken?
Gebruik dan ballonnen tegen de muur! De ballonnen zorgen niet alleen voor een sfeervolle aankleding, maar de versierde wand is ook nog eens nuttig te gebruiken! Zorg dat jullie gasten hier leuke foto’s voor maken, als leuke herinnering aan het feest of evenement!
Ook kan een muur achter bijvoorbeeld de drankentafel of candy table aangekleed worden met ballonnen. Zo zullen de gasten deze tafels niet zomaar voorbij lopen!
Om een leuk effect op of voor de muur te krijgen raden wij aan om met verschillende hoogte en maten ballonnen te werken. Een aantal verschillende kleuren kan ook net een extra leuk effect geven!

Ballonen9c3546afe7ac82e3bfb2287376181b89


Bron: Eeja.com                                                  Bron: Qpac81

Tafeldecoraties

Geven jullie een groot diner? Dan zijn ballonnen ook erg leuk te gebruiken als tafeldecoratie.
Zijn jullie creatief? Dan is dit een leuk D.I.Y.-project! Gebruik de ballonnen als tafelnummers. Ook zijn leuke teksten en quotes erg trendy. Deze kunnen dan ook op de ballonnen worden afgebeeld. Om de styling helemaal af te maken kunnen de ballonnen gecombineerd worden met leuke, opvallende slingers of linten in verschillende kleuren.

ballonnenballonnen

Bron: Jazmin Gonzalez                   Bron: Amy Atlas

Feliciteren!
Na een ceremonie kunnen jullie samen met jullie gasten heliumballonnen oplaten, eventueel met een leuk kaartje of wens hieraan vast gemaakt! Maar heliumballonnen zijn ook een leuk alternatief, wanneer je een gebruikelijke, saaie felicitatie rij wilt voorkomen! Geef elke gast een heliumballon bij binnenkomst en loop daarna zelf naar jullie gasten met een ballon, om een praatje te maken. Zo weten jullie precies wie jullie al gesproken hebben, zo vergeten jullie niemand, maar blijven jullie en de gasten ook niet in een suffe rij staan!

b257e8091d181aa82e5835e8ad14521a5

Bron: Jenny Vorwaller                                 Bron: Allisondavisphotography.com

D.I.Y.
Zijn de ballonnen op zich nog niet feestelijk genoeg voor jullie? Dan kunnen ze nog op verschillende manieren opgeleukt worden. Versier de ballonnen met gekleurde linten, lampjes, labels, stickers of met jullie trouwlogo! Plak de versieringen erop of hang er extra decoratie onder.

684

Bron: nataliemoserblog.com    Bron: Greenweddingshoes.com   Bron: 100 Layer Cake

Ook enthousiast geworden over het gebruik van ballonnen tijdens je bruiloft of evenement? Maak dan een afspraak en kom gezellig langs in onze showroom in Tilburg! Onze wedding stylisten staan graag voor jullie klaar om jullie wensen en alle mogelijkheden samen te bespreken. In onze showroom kunnen jullie ook nog veel meer inspiratie op doen op het gebied van wedding- & eventstyling! En ben je zelf nu niet zo creatief met ballonnen, wij kunnen dit uiteraard ook voor jullie doen!

Liefs en succes met alle voorbereidingen!

Iris Versluijs

Iris
In Style Styling & Decoraties