Het bedenken van trouwbedankjes is misschien niet het eerste waar jullie aan denken met het plannen van jullie bruiloft. Maar jullie gasten komen speciaal om jullie grote dag te vieren! Ze zorgen niet alleen voor een leuke sfeer en samenhang, maar vieren ook het samenbrengen van twee levens. Daar willen jullie ze natuurlijk voor bedanken! Maar wat geef je nu na zo’n dag? En wat vinden jullie gasten leuk om te krijgen? Wij zetten de origineelste trouwbedankjes voor jullie op een rijtje.

Bellenblazen
Misschien heb je het een tijdje geleden in onze blog over originele strooisels gelezen: bellen zijn hip! Naast dat bellen het superleuk doen op jullie foto’s, is het ook leuk voor jullie gasten om te doen. Dus waarom zou je de twee niet combineren? Een gepersonaliseerde bellenblaas is leuk om te doen én om te geven! Ga voor een standaard bellenblaas met een leuke foto of tekst, of kies voor een bellenblaas speciaal voor bruiloften. Deze hebben vaak leuke vormen, zoals witte hartjes of trouwtaartjes. Wil jij ook graag zo’n bellenblaas? Hier kun je hem bestellen!

Links: https://nl.pinterest.com/pin/17521886020547585/ Rechts: https://nl.pinterest.com/pin/518758450814530023/

Pop the champagne!
Bij iedere belangrijke gebeurtenis hoort champagne, dus ook bij een bruiloft! Je kunt deze traditie mooi combineren met bedankjes, door je gasten een mini-flesje champagne te geven. Eigenlijk een win-win situatie: jullie hebben leuke bedankjes, jullie gasten hebben meteen drankjes om mee te nemen op de dansvloer. Ook champagneflesjes kun je personaliseren: plak er een mooi etiket op met jullie namen, initialen of een leuke boodschap om het flesje helemaal in jullie thema te brengen. Hou je het liever wat algemener? Een mooie strik om het flesje doet al wonderen. Kortom: genoeg mogelijkheden met dit leuke bedankje!

Links: https://nl.pinterest.com/pin/315040936420239774/ Rechts: https://nl.pinterest.com/pin/181481059960585056/

De glazen bol
Oké, deze transparante bolletjes zijn misschien niet van glas, maar dat maakt ze niet minder leuk! Je kunt deze bolletjes gebruiken zoals je zelf wilt: vul ze met confetti voor een extra feestelijke look, of stop er een persoonlijke boodschap in voor jouw gasten. Wil je je gasten liever trakteren op iets lekkers? De bolletjes kunnen ook prima gevuld worden met snoepjes of macarons. Zo hebben jullie leuke, persoonlijke bedankjes met een originele twist!

Foto: In Style Styling en Decoraties

Smulllen maar!
Eén van de meest populaire trouwbedankjes van de laatste tijd zijn snacks. Dat hoeft helemaal niet zo saai te zijn als je misschien denkt! Laat snoepzakjes drukken met een boodschap, jullie initialen of de trouwdatum, of ga voor een hippe mason jar gevuld met lekkers. Met een leuk kaartje eraan maak je ze persoonlijk en origineel. En na een avond feesten zullen jouw gasten je zeker dankbaar zijn!

Links: https://www.welke.nl/photo/Iris1808/Trouwgom-gemaakt-voor-de-gasten-op-de-de-bruiloft-van-mijn-zus.1445252351 Rechts: https://www.etsy.com/nl/listing/249326277/tie-the-knot-wedding-favor-bags-pretzel?utm_source=OpenGraph&utm_medium=PageTools&utm_campaign=Share


Anti kater water
Gaan jullie een groot feest geven naar jullie bruiloft? Grote kans dat jullie gasten de volgende dag een opkikker kunnen gebruiken. Maak hier gebruik van! Nadat jullie feest afgelopen is, geven jullie de gasten een flesje water mee: Anti Kater Water! Gepersonaliseerd met een leuk etiketje heb je het beste van beide werelden: jullie gasten zijn de volgende dag weer vrolijk, en jullie hebben meteen een origineel bedankje. Win-win voor iedereen!

Links: https://nl.pinterest.com/pin/314196511478817787/ Rechts: https://nl.pinterest.com/pin/343681015291407052/

Zoals je ziet zijn er genoeg leuke manieren om persoonlijke, originele trouwbedankjes mee te geven. Zo hebben niet alleen jullie een blijvende herinnering aan de bruiloft, maar ook jullie familie en vrienden. Laat je inspireren!

Deel dit bericht
Menu sluiten