Styling concepten & decoratie verhuur

In Style Styling biedt zowel wedding stylisten voor jullie bruiloft als weddingplanners of een ceremoniemeester. Het grote verschil tussen een weddingplanner en wedding stylist is het volgende; Een weddingplanner zorgt ervoor dat alles goed georganiseerd wordt en de dag zelf volgens de planning verloopt. Een bruiloft stylist zorgt er juist voor dat het overeengekomen meubilair en de decoraties worden geplaatst en dat deze naar wens gestyled worden. Ons team zorgt op de dag zelf of de dag ervoor dat alles compleet aangekleed wordt. Ook zorgen wij ervoor dat alles na afloop weer netjes opgeruimd wordt. Wij werken wel regelmatig samen met weddingplanners voor de juiste afstemming op de dag zelf.

Weddingplanner

Een weddingplanner regelt naast de organisatie op de dag zelf ook het voortraject dat vooraf gaat aan een bruiloft. De gehele planning wordt uitvoering begeleid. Daarnaast is een weddingplanner ook zelf aanwezig op de bruiloft om alles in goede banen te leiden.

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester zorgt alleen op de dag zelf dat alles volgens de planning verloopt. In overleg met het bruidspaar wordt vooraf wel een draaiboek opgesteld, maar gaat er geen heel voortraject aan vooraf. Wel is de ceremoniemeester zelf op de bruiloft aanwezig en aanspreekpunt voor alle leveranciers.

Close Menu