Italiaanse wedding styling verzorgd door In Style Styling

Italiaanse wedding styling verzorgd door In Style Styling & Decoraties

Deze Italiaans geinspireerde styling vond plaats in de buitenplaats van de oude kerk van Dongen. Dit is een monumentale binnenplaats gelegen achter de kerk in het centrum van Dongen. Met het heerlijke weer als uitgangspunt, konden wij gaan beginnen aan de styling. Er was gekozen voor een rustiek Italiaans thema wat zeker werd versterkt door deze fantastische locatie.

Tijdens deze styling wilden we drie verschillende kleuren naar voren laten komen, namelijk goud, brons en zilver. Het Italiaanse thema werd voornamelijk mogelijk gemaakt door de rustieke takken als tafelloper, bloemen, lavendeltakjes om de servetten, de bloemen op de stoelen en tenslotte de mooie kandelaren en vazen. Om er een chique touch aan te geven hebben wij gekozen om goudkleurige onderborden te gebruiken voor de dinerborden en bijpassend bestek. Ook waren de bloemen geheel afgestemd op het thema. Een mooi geheel, wat extra versterkt werd door de mooie lichtinval op de locatie.

oude dongense kerk 1

Niet alleen de tafel waren voorzien van Italiaanse sferen, maar ook de ceremonie. De stoelen waren aangekleed met tule of takken, waarbij het gangpad aansluitend verzorgd is met rustieke groene takken. Hierdoor krijg je een mooi geheel en word het gangpad net iets extra versterkt. Wij hebben gekozen om de grote marquee love letters, i do letters en een eikenhouten trouwboog met jute linten te gebruiken voor de mooie rustieke sferen. Om het thema helemaal af te maken, waren ook deze grote lichtgevende letters voorzien van mooie takken.

De drie verschillende styling mogelijkheden in Italiaanse sfeer zijn als collage bij elkaar gezet. We hopen dat wij jullie hiermee ook inspiratie hebben gegeven voor het decoreren van een dinertafel en ceremonie met een Italian touch. Wat zeggen jullie van deze Italiaanse wedding styling ?

oude dongense kerk 2