Styling concepten & decoratie verhuur

Op zoek naar kerstaankleding voor een kerstfeest of nieuwjaarsborrel op kantoor? In Style Styling & Decoraties verzorgt graag de aankleding voor jullie event. Van elegante dinertafels in kerstsfeer tot stijlvolle aankleding voor een feestzaal. Wij kleden jullie event tot in de puntjes aan en ruimen alles na afloop weer op, zodat jullie hier geen omkijken naar hebben.

kerstaankleding zaal

Thema aankleding

Wij stylen jullie event volgens het door jullie gewenste thema. Dit kan een thema zijn in kerstsfeer, waarbij we gebruik maken van kleuren naar jullie wens. Zo werken wij vaak met kleuren als rood, groen, goud en zilver binnen een kerstthema, maar we kunnen ook bedrijfskleuren van jullie logo toepassen. Ook werken we met thema’s als Great Gatsby, James Bond, Black & White of Industrial Chique voor zakelijke events waarbij we de aankleding af stemmen op jullie wensen, de ruimte, budget en aantal personen.

Compleet arrangement

Wij bieden onze klanten graag complete arrangementen aan, waarbij we naast de aankleding, ook andere onderdelen regelen. Denk bijvoorbeeld aan licht en geluid, een podium, DJ met DJ booth of Photobooth. Ook werken we samen met verschillende kwaliteitsvolle cateraars en entertainment bureaus om te zorgen voor een spectaculaire avond!

Kerstmis aankleding event

Kerstaankleding

Veel bedrijven plannen een kerstdiner, kerstborrel of nieuwjaarsfeest voor het personeel of voor zakelijke relaties rondom de decembermaand.
Wij kunnen de aankleding en versiering verzorgen met ons groot assortiment in feestelijke decoraties en meubilair. Wij leveren meubilair zoals dinertafels, statafels en zithoeken. Maar ook de aankleding van het meubilair met bijvoorbeeld bloemen, kerstversiering en ballonnen in kerstsfeer. Het team van event stylisten van In Style Styling plaatst alle meubilair en decoraties en ruimen dit na het evenement ook weer op. Daarnaast kunnen we aanvullende services verzorgen zoals een DJ of ander entertainment en catering die aansluiten op het gewenste kerstthema.

Verhuur Kerstdecoraties en kerstversiering

Ook is het mogelijk dat een bedrijf zelf de aankleding wil verzorgen op locatie, maar hier wel meubilair of kerstdecoraties voor in willen huren. Wij bieden een verscheidenheid in assortiment in feestdecoraties en meubilair geschikt voor zakelijke evenementen. Ook kunnen wij decoraties zoals ballonnen en bloemdecoraties verzorgen voor dit soort D.I.Y. evenementen.

Interesse in de mogelijkheden die wij voor jullie kerst evenement kunnen bieden? Neem dan contact op via info@instylestyling.com of informeer telefonisch (013-590 6171) naar de mogelijkheden.

kerstversiering evenement
Close Menu