Styling concepten & decoratie verhuur

Vanwege Corona ziet het er dit jaar helaas naar uit dat iedereen kerst thuis zal zal moeten vieren in huiselijke kring. Daarom heeft ons styling team mooie kerst dinerstyling pakketten samen gesteld. Op die manier tover je je eigen dinertafel om tot een stijlvolle kersttafel!

DIY Kerst diner styling pakket

Onze DIY kerst diner styling pakketten zijn makkelijk zelf klaar te zetten op jullie eigen dinertafel. Alle items op de foto zoals bestek, glazen, borden, decoraties en sfeerverlichting zijn bij de prijs inbegrepen, m.u.v. de stoelen en tafel. Uiteraard kunnen alle pakketten uitgebreid worden met extra opties zoals mooie stoelen, tafels, menukaarten en naamkaartjes en bloemen. Voor €10 extra leveren we er al mooie stoelen bij en bloemen kunnen geheel op maat gemaakt worden. De kerst styling pakketten kunnen opgehaald worden in ons magazijn in Tilburg van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook kunnen ze tegen transportkosten bij jullie thuis gebracht en opgehaald worden. En heb je zelf geen zin in afwassen? Voor €10 extra mag je alles weer ongewassen bij ons terug brengen.

Styling kerstdiner op locatie

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de dinertafel(s) op locatie aan komen kleden voor jullie! Vanaf €50 kleden we alles net aan zodat jullie alleen nog aan hoeven te schuiven aan een prachtig gedekte tafel! Neem voor meer informatie over deze mogelijkheid contact met ons via mail of telefoon.

Kerst styling pakketten

Check hieronder onze vooraf samen gesteld kerstdiner styling pakketten. Al onze pakketten zijn uit te breiden met extra opties. Ook kunnen we een geheel pakket op maat maken in de kleuren en stijl die jij graag wil.

Royal Night kerststyling pakket

Vier kerstmis als echte Royalty in deze Royal blue kerstsfeer. Van goudkleurig bestek en glazen en onderbord met gouden randje tot chique donkerblauwe servetten met een mooie kerstguirlande van kunst dennentakken. Het pakket kan ook op maat gemaakt worden voor meer of minder personen. Daarnaast zijn er extra opties beschikbaar als het huren van bijpassende stoelen voor slechts €10 extra voor 4 personen. Maar ook tafels, bloemstukken, menukaarten en naamkaartjes binnen dit thema zijn als extra optie verkrijgbaar. En heb je zelf geen zin om alles zo mooi klaar te zetten? Dan kunnen we het eventueel ook bij jullie thuis klaar komen zetten.

Dining around the Christmas Tree styling pakket

Dining around the Christmastree

Vier kerstmis aan een prachtig gedekte tafel met groene decoraties en goudkleurige accessoires. Dit diner styling pakket is perfect als je graag een pakket wil zonder tafelkleed, omdat jullie zelf thuis al over een mooie houten tafel beschikken. Ook dit styling pakket is uit te breiden met stoelen voor €10 extra (voor 4 personen), maar ook met tafels, tafelkleed, bloemen of andere accessoires zoals menukaarten en naamkaartjes.


Christmas blush with a touch of blue

Kerstmis is ook vaak een romantische tijd. Wat dacht je daarom van Christmas blush met een touch of blue? Dusty blue past prachtig bij deze kleurencombinatie. De zwarte accenten geven het een sophisticated look. Terwijl de blush accenten wat romantiek toe voegen aan de dinertafel. Ook dit styling pakket kan je uitbreiden met meerdere personen, stoelen, bedrukte menu- of naamkaartjes, maar ook met echte bloemen. Mail of bel ons gerust met jouw speciale wensen of voorkeuren.


Frozen woods kerststyling pakket

Frozen Woods Kerststyling pakket

Wil je graag eens iets heel anders dan een standaard kerst tafel? Kies dan voor een andere kleur als bordeaux. Dit kerstdiner pakket wordt gecombineerd met een wit tafelkleed en veel houten elementen zoals een houten onderbord, kandelaren en takken. Een natuurlijk uitziende jute tafelloper en witte kunstsneeuw maakt het helemaal af. Voor een extra chique effect combineren we dit pakket met gouden accessoires. Perfect voor een kerstdiner tafel! Ook dit pakket is weer uit te breiden met stoelen voor €10 (voor 4 personen) extra, net als tafels, naamkaartjes, menukaarten, bloemen of andere decoraties.

Bestel je kerstdiner stylingpakket

Ieder pakket is maar in beperkte aantallen beschikbaar. Dus wacht niet te lang met bestellen, want OP = OP. Mail je keuze naar info@instylestyling.com. Ook kan je ons mailen of bellen als je een pakket graag naar jouw wens aan wil laten passen. Misschien wil je een andere kleur? Meer of minder personen? Andere stoelen? Mooie bijpassende bloemen? Alles is mogelijk!

Close Menu