20160425_Instyle_Styling_Klasse_theater_0008

Romantische styling in het Klasse theater in Tilburg
Hebben jullie de mooie styling al gezien in het klasse theater in Tilburg? Door het mooie donkere interieur konden wij onze inspiratie goed kwijt met onze lichte decoraties. Wij hebben veel gebruik gemaakt van de kleuren wit en goud in combinatie met verschillende sfeerverlichtingen. Daarvoor hebben wij onze grote light up LOVE letters en I DO letters gebruikt. Met de windlichten, kaarsen en vazen langs de loper creëer je net iets extra bij de ceremonie.

Welke styling past bij jullie bruiloft?
Op deze mooie locatie laten we met vier verschillende stylen zien wat decoratie doet.
Hieronder vind je de afbeeldingen van de verschillende mogelijkheden.

Romantic white
Hierbij hebben we gebruik gemaakt van onze grote light up LOVE letters, als eyecatcher tegen de prachtige donkere achterwand. De chiavari stoelen, zijn gedecoreerd met fijne tule, een stof die soepel valt waardoor de stoelen luchtige en romantische aankleding krijgen. In het gangpad staan kaarsen met een vaasje bloemen, net even iets extra in het gangpad om een grand entree te maken.

Foto: Corné Hannink

Foto: Corné Hannink

Pink-chique
We creëren een hele andere sfeer in de mooie kapel van het Klasse Theater door gebruik te maken van onze klapstoelen met een satijnen stoelstrik. De kleur oudroze, die we hier hebben gebruikt is een kleur die we nu veel terug zien. In combinatie met de gouden accenten in de grote vazen en de ballonnen, krijgt de styling een warme uitstraling.

Foto: Corné Hannink

Foto: Corné Hannink

I DO in white
De klapstoelen zijn gedecoreerd met fijne tule, om een luchtige sfeer te creëren. De kaarsen in het gangpad geven een licht pad weer naar de I DO letters. Een prachtige witte opstelling die goed naar voren komt in de donkere kapel. geheel wordt.

Foto: Corné Hannink

Foto: Corné Hannink

Beautiful balloons
Net als bij de I DO in white styling zijn de klapstoelen gedecoreerd met fijne tule, om een luchtige sfeer te creëren. Om het gangpad te accentueren hebben we gebruik gemaakt van kaarsen en ballonnen. Met als eyecatcher aan het einde van het gangpad de grote light up LOVE letters om het helemaal af te maken.

Foto: Corné Hannink

Foto: Corné Hannink

Tekst: Colette