Styling concepten & decoratie verhuur

Vanaf nu zijn onze lampionnen & parasols direct te bestellen in onze  webshop.
Klik hier om direct naar de lampionnen of parasols te gaan!

Deze lampionnen gemaakt van rijstpapier zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ze kunnen tevens geleverd worden met speciale lampion verlichting. Deze speciale LED lampjes kunnen in de lampion gehangen worden. Deze lampjes worden geleverd met batterij en eventueel met magneetje. Door het magneetje kunnen ze aan het ijzeren geraamte in de lampionnen gehangen worden. Voor het mooiste effect raden wij 2 lampjes aan per lampion.

Let op: lampjes (korte uitleg) branden 24 u – 1 week en zijn slechts eenmalig te gebruiken met geleverde batterij en kunnen alleen uit als je het lampje van de batterij aftrekt. Indien je het batterijtje vervangt, gaan de lampjes langer mee.

De reguliere lampionnen en “bamboe” model lampionnen zijn niet gemaakt van speciaal brandvertragend materiaal. Echter wij verkopen ook witte lampionnen van 30 cm diameter die wel gemaakt zijn van speciaal brandwerend materiaal. De reguliere en “bamboe” lampionnen hebben een doorsnede van 30 cm of 40 cm en zijn alleen voor verkoop ivm vaak eenmalig gebruik.

Tip: Hang linten onderaan de lampionnen!

Close Menu