Styling concepten & decoratie verhuur

Op deze pagina zijn in onderstaande galerij de linten te vinden die wij aanbieden voor verhuur. De meeste kleuren hebben wij in de stoffen organza, taffeta en satijn. Ook verhuren we lycra stoellinten die zonder strik om een stoel kunnen worden bevestigd. Dit geeft een strakker en moderner effect dan een lint met strik. En is ook veel sneller aan te brengen en te verwijderen dan een lint. Nieuw zijn de kanten linten in het wit, die zeer geschikt zijn voor vintage en rustieke bruiloften.

Maar wat zijn nu de verschillen tussen de stoffen?

Organza lint : Ietwat stijve en doorzichtige stof (€1,75 incl. BTW)
Satijn lint: Zachte en glanzende stof (€1,60 incl. BTW)
Taffeta lint: Satijnen kreuk stof (€1,45 incl. BTW)
Kanten lint: Lint van kant (€1,69 incl. BTW)
Lycra band: Moderne band van stretch stof die gemakkelijk is aan te brengen (€1,35 incl. BTW)

Wij verhuren exclusieve witte, zwarte en ivoorkleurige stretch stoelhoezen met decoratielinten naar keuze voor jullie bruiloft, feest of evenement. Deze stoelhoezen zijn van een zeer goede kwaliteit en passen door de soepele stretchstof op bijna elke stoel. Zeer stijlvol voor een bruiloft of andere gelegenheid.
De unieke pasvorm zorgt ervoor dat de stoelhoezen perfect aansluiten op de stoel en er geen stoelpoten te zien zijn aan de onderkant. De witte en zwarte stretch stoelhoezen zijn per stuk te huur, waarbij er keuze gemaakt kan worden uit verschillende kleuren linten.

Alle prijzen van onze hoezen en linten gelden voor 1 of meerdere dagen. De meeste verhuurbedrijven rekenen prijzen per dag, wij rekenen prijzen per keer.

Close Menu