Styling concepten & decoratie verhuur

De elegante pomanders van In Style Styling & Decoraties zijn volledig met de hand gemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren, met verschillende kunstbloemen en met allerlei kleuren linten. Tevens is het mogelijk om op verzoek pomanders speciaal te laten ontwerpen in ons atelier. Wij kunnen ook prachtige tule bollen leveren in elke kleur. Deze pomanders en tule bollen zijn niet alleen leuk om op te hangen langs het gangpad, maar ook om feest- en trouwlocaties mee te versieren door ze bijvoorbeeld aan het plafond of in een boom te hangen.

Speciaal hebben wij voor deze pomanders haken met een steun aan de onderkant vervaardigd, zodat ze niet alleen gebruikt kunnen worden op het gras of in het zand, maar ook binnen of buiten op tegels.

Bloembol op maat

Het gebruik van deze bloembollen als trouwdecoratie is in de VS al jaren een echte huwelijkstrend en ook in Nederland wordt het gebruik hiervan steeds populairder. Uiteraard is het ook mogelijk om pomanders met echte bloemen te bestellen.

De prijs hiervan ligt echter hoger dan de prijs voor pomanders met kunstbloemen.
Staat jullie kleur er niet bij? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden, want we kunnen pomanders indien gewenst geheel op maat maken!

Tulebollen

Deze tulebollen zijn met de hand vervaardigd en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

Close Menu