Referenties 2011

Bekijk hier verschillende referenties van onze klanten uit het jaar 2011.

Chantal & Arthur:
“Alles was prima geregeld, er was ook een ruim assortiment aan styling decoratie als je je bruiloft door een vriendin wilt laten stylen,
wat wij gedaan hebben. Top ik zou In Style Styling aan iedereen aanraden.”

Niels & Paulien:
We hebben een prachtige dag gehad, en de wensboom gaf een bijzonder leuk effect.
Er waren ook heel veel mensen die het een top idee vonden!”

Inge & Nico:
“Wij waren zeer tevreden met de styling, goede service, hartelijk en er was veel mogelijk qua afstemming op onze kleurwensen.
Ook het maken van afspraken ging soepel.”

Sweta & Stan:
“Wij zijn erg tevreden over de decoraties van In Style Styling. We hadden een wit-rood kleurenthema en gelukkig heeft In Style Styling genoeg assortiment om dit terug te laten komen gedurende de dag. We wisten al heel snel dat we gebruik wilden maken van stoelhoezen. Ik heb stoelhoezen van verschillende leveranciers vergeleken maar deze stretch stoelhoezen van In Style Styling vallen het mooiste om een stoel. De decoraties van In Style Styling hebben sfeer gegeven aan onze trouwdag,
terwijl we er geen enkele zorgen aan hadden.”

Linda & Frens:
“Wow, wat was alles geweldig gedecoreerd!
We hebben echt zo genoten van alles; de mooi versierde stoelen, de pomanders, de boog, en dan de geweldige eettafels!
Echt mooi, en veel complimenten gehad van onze daggasten! Die complimenten zijn dan ook voor jou bedoeld!
Nogmaals bedankt voor alles!”

Cocody Partycentrum in Geldrop:
“Erg goed ontvangen. Het was voor een babyshower. De zwangere dame in kwestie werd verrast door familie met de aankleding. Ze vonden het allemaal ontzettend mooi en sfeervol! Bedankt!”

Organized by Darlene:

“Ik heb als weddingplanner verschillende materialen ingehuurd en zelf de styling gedaan. Service, professionaliteit is perfect. Ik wil in de toekomst nog veel vaker samen werken met Anouk van In Style Styling!”

José en Marco:
“Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om jullie heel erg te bedanken voor het verzorgen van decoratie
om onze huwelijksvoltrekking aan te kleden. Naast In Style hebben wij andere leveranciers van decoratie in de arm genomen, maar geen enkele andere leverancier gaf de (sublieme) service van Anouk. Anouk was erg betrokken bij het aankleden van onze bruiloft en dacht super goed mee bij het verwezenlijken onze perfecte bruiloft.
Wij kunnen iedereen aanraden gebruik te maken van InStyle. De decoratie was van hoge kwaliteit, de prijs was een schijntje (zeker op het totale huwelijksbudget) en de aanlevering perfect. Beter kun je niet geholpen worden, SUBLIEM.”

Michelle & Jaco:
“Wat hadden jullie onze feestlocatie afgelopen vrijdag mooi versierd! Het zag er heel feestelijk en stijlvol uit.
We hebben er veel complimenten over gekregen van onze gasten. Ook de mensen van de Wevershoeve hadden hun eigen zaal nog nooit zo mooi gezien. Heel erg bedankt!

Ingrid:
“Alles was uitstekend verlopen! Ben zeer tevreden over de spullen, kwaliteit en de manier waarop jij alles hebt afgehandeld! Jouw spullen hebben de boot echt mooi en gezellig gemaakt!”

Edith & Mike:
“Beste Anouk, de service was geweldig, wij zijn aan het strand getrouwd en hebben bij jou decoratie besteld voor de bruiloft en de locatie, Groetjes Edith en Mike”

Bruidspaar v.d. Greef:
“De aankleding van de stoelen zag er echt helemaal geweldig uit. Iedereen sprak erover dat het er zo goed uitzag.
Het was helemaal naar wens.”

Fabian & Petra:
“Anouk, bedankt voor de tafellopers, de locatie zag er top uit!”

Niloo:
“Leuk leuk en nog een keer leuk. Alles beviel ons!”

Hanneke:
“We hebben enkel de spullen gehuurd en zelf daarmee de zaal aangekleed. We hadden afzonderlijk stoelen gehuurd en bij In Style Styling hiervoor stoelhoezen gehuurd, deze pasten perfect. Het inhaken van de poten van de stoelhoezen zorgt ervoor dat de poten geheel wegvallen, erg mooi, hadden we zo niet verwacht. Ook erg fijn dat de artikelen meerdere dagen gehuurd kunnen worden voor een en dezelfde prijs. Over extra dagen wordt niet moeilijk gedaan. Een hele goede service (en ook altijd een snelle reactie per email).”

Caroline:
“Ik was zeer tevreden met de geleverde decoratie materialen! Als ik nog een keer een dergelijke gelegenheid heb kom ik weer bij je terug.”