Wij verhuren unieke trouwprieeltjes en trouwboog met decoraties naar keuze. Wij hebben momenteel in ons assortiment:

  • Rustieke bruin houten trouwprieel (3 maten verkrijgbaar)
  • Strak wit houten prieel
  • Romantisch metalen prieel. Het wit metalen trouwprieeltje is ong. 3 m. breed en 2,5 m. hoog.
  • Rustiek berken prieel
  • Wit metalen trouwboog

Er zijn zeer veel mogelijkheden om het trouwprieel en de boog aan te kleden.
Zo kunnen we ze in verschillende kleuren en thema’s stylen met bloemen (zowel echte bloemen als kunstbloemen), klimop, druivenranken, stoffen, veren, pomanders en andere hangdecoraties. Wij maken de styling voor de boog en het prieel altijd op maat, maar uiteraard zijn beiden ook te huur zonder decoraties, zodat jullie zelf de aankleding kunnen verzorgen.

Het prieel en de boog kunnen op locatie gebracht en opgebouwd worden. Tevens is het mogelijk om het prieeltje en de trouwboog zelf te komen ophalen en zelf in elkaar te zetten.

Aankleding trouwprieel of trouwboog

Een trouwprieel of trouwboog wordt vaak gebruikt bij een bruiloft ceremonie, waarbij het bruidspaar onder het prieel of de boog elkaar het jawoord kunnen geven. Dankzij de vele mogelijkheden om geheel aan te passen aan het kleurschema en de stijl van de bruiloft, worden ze vaak ingezet als bruiloft versiering.
Kleed ze aan met veel wit en eventueel witte doeken voor een klassieke uitstraling. Of juist heel kleurrijk met hangende bloemen voor een Indiase bruiloft. Gebruik echte bloemen of juist kunstbloemen voor een wat beperkter budget.
Wil je graag een boho bruiloft? Kleed ze dan aan met droogbloemen of een edgy kleurenpalet.
Wij verzorgen graag de aankleding en het opzetten van een trouwprieel of trouwboog op locatie, maar ze zijn ook los te huur in ons decoratie verhuur assortiment zodat jullie zelf aan de slag kunnen met de styling van de bruiloft ceremonie.

Close Menu