Styling concepten & decoratie verhuur

Op deze pagina kunt u in onderstaande galerij de servetten vinden die wij aanbieden voor verhuur. Te huren in allerlei soorten en kleuren.

Al onze servetten kunnen bedrukt worden. Ontzettend leuk om voor al jullie diner gasten een servet persoonlijk te laten bedrukken! Maar ook kunnen jullie bijvoorbeeld alleen jullie eigen servetten als bruidspaar laten bedrukken.
Naast de verhuur van servetten, verhuren we ook mooie servetringen. Deze passen perfect bij onze onderborden en bestek. Uiteraard kunnen jullie ook kiezen voor andere servet versieringen zoals lintjes met een bloemetje of groen takje.

Nieuw in ons assortiment: Rustieke linnen servetten!

Deze servetten hebben een luxueuze, maar toch rustieke textuur met een stijlvolle uitstraling die zeker indruk zal maken op je gasten. Deze servetten zijn zacht en comfortabel, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar iets om je volgende buitenbijeenkomst aan te kleden, of gewoon een extra vleugje verfijning wilt toevoegen, deze linnen servetten zijn perfect voor jou.

Polyester servetten


Servetten bedrukken

Al onze servetten kunnen bedrukt worden met een trouwlogo, initialen of woorden als Mr. & Mrs. of de trouwdatum. Wij bedrukken standaard onze katoenen servetten voor het mooiste resultaat. Maar ook kunnen we onze polyester servetten naar wens bedrukken. 

Veel bruidsparen laten bijvoorbeeld 2 servetten persoonlijk bedrukken met Mr. & Mrs. en de achternaam. Sommige bruidsparen vinden het leuk om alle servetten te laten bedrukken met hun initialen, trouwlogo of trouwdatum. Wij bedrukken de servetten in ons eigen atelier. Houd alleen wel rekening met een langere wachttijd voor het bedrukken van de servetten in het hoogseizoen. Standaard houden we 1-2 weken aan als levertijd afhankelijk van de oplage en de seizoensdrukte.

Servetringen

Wij verhuren verschillende soorten servetringen in verschillende kleuren. Naast de verhuur van servetringen kunnen we jullie servetten ook op een andere manier versieren. Denk bijvoorbeeld aan een takje rozemarijn in de servet geschoven. Of een bloemetje met een lintje om de servet heen gebonden.

Close Menu