Styling concepten & decoratie verhuur

Niet iedereen denkt bij trouwen gelijk aan de winter, maar ook het winterseizoen is een mooie periode om te trouwen! Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar het kan super sfeervol zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een prachtig plaatje in de sneeuw en met warme knetterende haarden om de ruimtes goed op tempratuur te houden. Een winterse styling maakt het vaak helemaal compleet en persoonlijk door een intieme en warme sfeer te creëren.

Foto: Moderne Bruidsfotograaf

Winter Inspiratie shoot

Een tijdje geleden geleden werden wij benaderd door Wedding 2 remember met het idee om een winter bruiloft shoot te doen. Aangezien niet alle bruidsparen aan een winter wedding denken, wilde wij juist daarom graag meewerken om een mooie winterse styling neer te zetten. De inspiratie shoot vond plaats bij Kasteel Wijenburg in Echteld. Met deze fantastische locatie en een mooie witte jurk en een winsterse bolero als uitganspunt om de winterse sferen extra te versterken, zijn we begonnen met het voorbereiden van de styling.

Foto: Moderne Bruidsfotograaf

Winterthema

Voor het winterthema hebben wij gekozen om de warme en koele kleurtinten te combineren. De tinten bruin, groen met zilverkleurige accenten vormden het perfecte kleurenpalet voor deze dag. De tafel werd aangekleed met een wit tafellaken en de stoelen hebben we bekleed met een witte zachte warme fleecedeken. Daarna hebben we de dinertafel gedecoreerd met dennenappels, witte en groene bloemen, zelf gemaakte boomstammetjes met waxinelichtjes en bruine houten takken. Op de borden hebben houten LOVE confetti gestrooid. Verder hebben we als sfeerverlichting gebruik gemaakt van witte houten kandelaren en waxinelichtjes. De hout materialen voegen extra warmte toe aan de winterse sfeer. De koele zilver tint hebben we terug laten komen in de zilverkleurige onderborden, zilveren bestek en zilverkleurige waxinelichtjes. Om een extra winterse touch toe te voegen zijn de onderborden en tafel decoraties besprenkeld met witte kunstsneeuw. Ook hebben we gebruik gemaakt van de aanwezige haard door boomstammetjes en witte kandelaars met een kaarslichtje erin te plaatsen.

Foto: Moderne Bruidsfotograaf

Winterse sfeer

De bloemist Mr. Flowers heeft de bloemen verzorgd die wij gebruikt hebben voor de vaasjes op de dinertafel. De prachtige sfeerfoto’s zijn gemaakt door de Moderne Bruidsfotograaf. De schitterende witte winterse jurk is verzorgd door Laura van Rooij Bruidscouture en ten slotte heeft Marna Hairclub het haren van het bruidspaar verzorgd. Al met al heeft dit team van toppers een fantastische combinatie geleverd van trouwen, romantiek, elegantie en toch een heerlijke winterse sfeer. We hopen dat wij jullie in twijfel hebben kunnen brengen om jullie bruiloft misschien toch in de winter te organiseren met deze heerlijke warme sferen?

Leveranciers:

Fotograaf:           Moderne Bruidsfotograaf

Organisatie:        Wedding 2 remember

Locatie:               Kasteel Wijenburg

Styling:                In Style Styling & Decoraties

Jurk:                    Laura van Rooij Bruidscouture

Haarstyliste:        Marna Hairclub

Bloemen:             Mr. Flowers

winter wedding styled shoot
Moderne-Bruidsfotograaf-styled-shoot-2-e16
Moderne-Bruidsfotograaf-styled-shoot-3-e14571885
Moderne-Bruidsfotograaf-styled-shoot-4-e16
Moderne-Bruidsfotograaf-styled-shoot-6-e1457188810953
Close Menu