F.A.Q.

FAQ

Wat kan een bruiloft stylist voor jullie bruiloft betekenen?

Wat kost een wedding stylist om in te huren voor jullie bruiloft?

Wat zijn de openingstijden van jullie showroom?

Wat voor een trouwdecoraties verhuren jullie?

Wat is de huurperiode van de gehuurde decoraties?

Wat is het verschil tussen een weddingplanner en een wedding stylist?

Hoe ver van te voren moet ik de styling van de bruiloft regelen?

Wat zijn de transportkosten van decoraties naar en van de locatie?

Hoe kunnen wij betalen voor een styling of voor de gehuurde decoraties?

Uit hoeveel bruiloft stylisten bestaat het team van In Style Styling?

Borg
Wij vragen een borg van ong. 30% van het totale bedrag. Deze borg wordt na het retourneren direct terug gestort of contant terug gegeven, afhankelijk of de borg contant wordt voldaan bij het ophalen/afleveren of dat deze van tevoren per bankrekening wordt voldaan.

Bezorgen & Ophalen
Standaard bezorgt In Style Styling van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Ook buiten deze tijden is bezorging mogelijk, maar dan gelden aangepaste tarieven. Dit geldt ook voor bezorging op zaterdag. Op zondag wordt er niet bezorgd of opgehaald. Tevens is het mogelijk dat u op afspraak de decoraties zelf komt ophalen en weer komt terug brengen naar onze locatie in Tilburg.

Voorkeurstijd
Bij opgave van uw order kunt u een voorkeurstijd voor bezorging aangeven. Onze planner zal zo veel mogelijk proberen deze voorkeurstijd na te komen.

Bezorgkosten
Onze transportkosten bedragen €0,50 (excl. BTW) per gereden km.

Retourneren
Voor linnen gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Wel wordt linnen opgevouwen aangeleverd en dient opgevouwen en zonder knopen geretourneerd te worden om beschadigingen te voorkomen. In geval van beschadiging worden er kosten in rekening gebracht.

Gehuurde spullen zoals stoelen en decoraties aangeleverd in beschermhoezen en transportdozen dienen in dezelfde staat van verpakking geretourneerd te worden. Wanneer u kiest voor alleen transportkosten, worden de stoelen niet uit de dozen en hoezen gehaald! U dient deze zelf  of in overleg met de locatie uit te pakken en weer voor retourneren in te pakken in de dozen en hoezen.

Beschadigingen/vermissing

Na terugkomst van de materialen in ons magazijn worden deze geteld en gecontroleerd op vermissingen en beschadigingen. Indien In Style Styling & Decoraties tijdens deze telling manco’s en/of beschadigingen constateert, wordt de mancoprijs aan u berekend. Indien ontbrekende materialen alsnog retour gebracht worden, worden deze uitsluitend gecrediteerd wanneer dit binnen 14 dagen gebeurt. Voor beschadigde materialen worden de reparatiekosten in rekening gebracht.