beste wedding stylist

In Style Styling & Decoraties bestaat uit een ervaren styling team onder leiding van bruiloft- en event styliste Anouk Lisman.
Ons styling team heeft als doel om events zoals diners, feesten en bruiloften om te toveren tot een unieke beleving. 
Samen met ons team zorgen wij voor een fantastische aankleding. Daarbij staan persoonlijke beleving, betrouwbaarheid en authenticiteit centraal.
Niet voor niets hebben wij in 2019 de ZIWA Award gewonnen voor beste wedding stylist van Nederland! Gekozen door bruidsparen, medeleveranciers en een vakjury. Daar zijn we uiteraard supertrots op!

Onze ervaren en gedreven stylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen, feesten & events en styling & decoraties. Wij volgen daarom altijd de laatste trouwtrends van zowel Nederland als in het buitenland.
Wij willen onze passie voor bruiloften en events graag met jullie delen en voor iedereen een ultieme beleving en sfeer creëren.

Betrouwbaar

Ons styling team bestaat uit meerdere bruiloft stylisten en event stylisten, waardoor we altijd onze afspraken na kunnen komen. Zelfs bij ziekte zullen wij nooit een opdracht annuleren. Onze taak is jullie zorgen op het gebied van styling uit handen te nemen voor een top dag.

Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften, feesten, diners en zakelijke evenementen. Hebben jullie speciale wensen of ideeën?
Wij helpen graag met het creëren van bijzondere en persoonlijke feestelijke gelegenheden zoals een 21 diner, themabruiloften, babyshowers en kerstdiners. De styling details proberen we daarom zoveel mogelijk te voorzien van jullie eigen persoonlijke stijl en voorkeuren.

Uniek en Persoonlijk

Veel van onze decoraties zijn met de hand gemaakt of opgeknapt. Van prieeltjes, spreektafels en vintage bruidsstoelen tot levensgrote light up letters, boomschijven, rustieke boomstam bankjes en drukwerk. Ook maken we indien gewenst decoraties speciaal op maat waardoor je altijd een persoonlijke touch kan geven aan iedere bruiloft of event.

Visie In Style Styling & Decoraties

Onze visie voor de toekomst is dat we door het neerzetten van toffe bruiloft stylingen en event stylingen graag willen bereiken dat men ook echt de meerwaarde van styling voor een bruiloft of event ziet. Om “on top of our game” te blijven zullen we ook in de toekomst ons decoratie assortiment blijven vernieuwen door het ontwerpen van nieuwe unieke decoraties. Of door het inkopen van hippe nieuwe designs. Daarbij laten we ons inspireren door de laatste trends en luisteren we naar de wensen van de honderden bruidsparen die wij ieder jaar weer spreken.

Meet the team

Geschiedenis In Style Styling & Decoraties

In Style Styling & Decoraties werd in 2009 opgericht door Anouk Lisman onder de naam Weddingplanning in Style. De eerste jaren waren voornamelijk gericht op het plannen en organiseren van bruiloften.

Echter na 2 jaar werd besloten om het bedrijf te gaan specialiseren in wedding styling in plaats van weddingplanning. Wedding styling & decoraties bleek een enorm opkomende trend onder aanstaande bruidsparen. Hierdoor begon In Style Styling zich ook te richten op het ontwerpen en inkopen van hippe en toffe decoraties en meubilair.

Later kwamen daar ook een webshop bij met superleuke trouwdecoraties en het specialisme ballondecoraties. Kortom alle voorzieningen om een totaalplaatje voor je bruiloft te kunnen maken.
Veel van de decoraties en meubilair kunnen natuurlijk ook goed gebruikt worden bij events zoals openingen, verjaardagen en 21 diners. Dankzij het ruime assortiment kunnen we allerlei stijlen en thema’s creëren.

Tegenwoordig runt Anouk veelal achter de schermen het team van wedding stylisten. In de loop der tijd is het team langzaam uitgegroeid tot een vast team van 5 wedding- en event stylisten die jullie graag begeleid in het ontwerpen en uitvoeren van stylingen op locatie.

Het toch al ruime aassortiment wordt vrijwel ieder seizoen uitgebreid met nieuwe decoraties en styling concepten, dus check regelmatig onze catalogus!

Close Menu