Over ons

In Style Styling & Decoraties is opgericht door wedding styliste Anouk Lisman met het doel om diners, feesten en bruiloften om te
toveren tot een unieke beleving. Samen met een klein team van medewerkers zorgen wij voor een fantastische aankleding waarbij persoonlijke beleving en authenticiteit centraal staan.

Onze ervaren en gedreven stylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het
gebied van trouwen & feesten en styling & decoraties, zowel in Nederland als in het buitenland.
Wij willen onze passie voor bruiloften en events graag met jullie delen en voor iedereen een ultieme beleving en sfeer creëren.

Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften, feesten, diners en zakelijke evenementen. Hebben jullie speciale wensen of ideeën?
Wij helpen graag met het creëren van bijzondere feestelijke gelegenheden zoals een dinner party, themabruiloften, feesten en borrels waarbij we de styling details zoveel mogelijk proberen te voorzien van jullie eigen persoonlijke stijl en voorkeuren.

Uniek en PersoonlijkTovergoud Fotografie

Veel van onze decoraties zijn met de hand gemaakt of opgeknapt. Van prieeltjes, spreektafels en vintage bruidsstoelen tot levensgrote light up letters, boomschijven, rustieke boomstam bankjes en drukwerk. Ook maken we indien gewenst decoraties speciaal op maat waardoor je altijd een persoonlijke touch kan geven aan iedere bruiloft of event.

Keurmerk Trouwen

Wij beschikken over het Keurmerk Trouwen. Dat betekent dat wij zijn getoetst op betrouwbaarheid, professionaliteit en
innovatie. De Nederlandse Trouwbranche Organisatie staat volledig achter dit keurmerk en ziet hier jaarlijks op toe.

Meet the team!


Anouk Lisman
Senior Wedding styliste &
gediplomeerd Weddingplanner


Lenie Willems-Volkers
Wedding styliste &
gediplomeerd Weddingplanner

Kaylee de Jongh – Wouters
Senior Wedding styliste &
Ballondecoratie specialiste