Showroom In Style

20160104_Instyle_Styling_0008Uniek in Nederland is onze grote showroom van meer dan 200 m2. Hier zijn bruidsparen en andere klanten van harte welkom zijn op afspraak. Wij vinden beleving een belangrijk onderdeel van evenementen en bruiloften. Het is de manier om jezelf te onderscheiden en daarom nemen wij jullie graag mee in een stukje beleving vooraf.
Wat je bij onze showroom kunt vinden zijn verschillende opgedekte en versierde dinertafels, mogelijke ceremonie opstellingen en decoraties uit ons verhuur assortiment.

 

Afspraak

Iedereen is van harte welkom op afspraak in onze showroom in Tilburg. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30.
Tijdens een afspraak geven wij uitgebreid onze aandacht en tijd en voorziet een van onze wedding stylisten jullie graag van nuttige styling adviezen en ideeën.
Jullie krijgen de kans om meteen ons uitgebreide decoratie assortiment te bekijken, de sfeer te proeven en alle materialen zelf te voelen en te zien.

3D Showroom

Regelmatig veranderen wij onze showroom. Hierdoor zal geen enkel bezoek precies hetzelfde zijn. Zijn jullie al nieuwsgierig? Neem dan hier alvast een kijkje in onze 3D online showroom.