Werkwijze & Tarieven

Tarieven

Wij maken altijd offertes op maat zowel voor complete styling arrangementen als voor D.I.Y. arrangementen. Vandaar dat niet al onze prijzen op de website vermeld staan. Indien u interesse heeft in bepaalde artikelen, kunt u het best een mailtje sturen zodat wij u binnen 48 uur een offerte op maat met prijsopgave kunnen sturen. Stylingen op locatie van bijv. de ceremonie, diner en feest beginnen vaak pas vanaf €1.000. Onze DIY arrangementen excl. transport waarbij jullie zelf decoraties huren zijn reeds mogelijk vanaf €25. Ook kunt u een afspraak inplannen om uw wensen voor  de aankleding door te nemen. Wij zijn voornamelijk door heel Nederland, België en Duitsland werkzaam, maar onze decoraties voor verhuur en verkoop gaan de hele wereld over. Dus informeer gerust naar de mogelijkheden.

 Vraag een offerte aan

 

Afspraak

Iedereen is voor een vrijblijvend gesprek over styling op maat op afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur, waarbij we de laatste afspraak kunnen inplannen om 17.30 u. Onze showroom is alleen geopend op afspraak. Tijdens zo’n afspraak denken wij graag mee over de styling van een feest, bruiloft, evenement of andere feestelijke gelegenheid. Hierbij kan gedacht worden aan unieke tafelstyling, foodstyling, trouwlogo, aankleding rondom een huwelijksceremonie, speciale thema’s en sfeeraankleding van een feestzaal.

Veel decoraties kunnen zelfs aangepast worden, ook de decoraties voor D.I.Y. verhuur. N.a.v. het gesprek stellen wij een offerte op maat voor u op en is de keuze aan aan u of u hiervan gebruik wenst te maken.

 

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om tijdig een afspraak te maken in onze grote showroom
in Tilburg voor het bezichtigen van decoraties of voor het bespreken van een mogelijke styling.
Wij kunnen anders tijdens het hoogseizoen (april – oktober) vanwege enorme drukte,
soms pas na een aantal weken uw afspraak inplannen.

Graag uw adres en telefoonnummer doorgeven voor het maken van een afspraak.
Indien u de afspraak wilt afzeggen of verzetten, dit graag minimaal 24 uur van te voren melden.

Catalogus

Bekijk hier  onze catalogus met een groot gedeelte van ons decoratieverhuur
assortiment of bekijk de webshop met het aanbod van onze feestdecoraties.

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en hier onze huurvoorwaarden.