Styling concepten & decoratie verhuur

Wordt je 16 jaar oud en wil je dit graag in stijl vieren met een Sweet Sixteen feest? Wij helpen je graag met toffe aankleding van jouw Sweet Sixteen feestje. Van meubilair zoals statafels tot hippe ballondecoraties en toffe styling concepten om een zaal of jouw woonkamer of tuin om te toveren tot een gaaf feestje!

Sweet sixteen party

Meubilair voor Sweet Sixteen

Als je thuis in je huiskamer of in de tuin een sweet 16 feestje wilt geven, dan is meubilair zoals statafels of een kleine bar wellicht wel handig! Ook kan sfeerverlichting als prikkabels en theelichthouders extra sfeer creëren in de tuin of huiskamer. Misschien heb je wel een klein zaaltje gehuurd en zijn daar nog statafels en zitjes nodig. Ga eerst na hoeveel personen je gaat uit nodigen en hoeveel personen je daadwerkelijk verwacht op je 16e verjaardagsfeest. Zodra je dat weet, kan je uitrekenen hoeveel statafels je bijvoorbeeld nodig zal hebben. Wij rekenen gemiddeld 10 personen per statafel. Dus verwacht je ongeveer 30 personen dan heb je minimaal 3 statafels nodig. Vaak is het creëren van een zithoekje ook gezellig zodat je ook nog wat vrienden kan spreken tijdens het feest. Denk aan loungebankjes of zitzakken met een laag tafeltje om drankjes en snacks op te kunnen zetten. Een klein barretje met tap en flessen drank kan ook handig zijn voor een feest en vergeet dan niet een koeling of een grote bak met ijs te vullen om de drank koud te zetten.

sweet 16 versiering

Ballondecoraties voor Sweet Sixteen

Ballonnen zijn een leuke en goedkoper manier om een feestje op hippe wijze aan te versieren. Bijna iedereen kent wel de standaard trosjes heliumballonnen die op statafels of op de grond geplaatst kunnen worden. Maar er zijn nog zoveel meer leuke creaties mogelijk binnen ballonversieringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van grote folie cijfer ballonnen gevuld met helium in het getal “16”. Of een ballonnenpilaar met het getal 16 on top? Er bestaan ook hippe latex- of folieballonnen bedrukt met het getal 16 die je kan vullen met helium. Ook grote folie letter ballonnen met bijvoorbeeld teksten als “Happy B-Day” of “Sweet 16” zijn super leuk als versiering. Vier je ’s avonds je party? Regel dan leuke LED ballonnen die de zaal op een leuke manier verlichten. Wil je het nog wat grootser aanpakken met ballonnen? Bestel dan een toffe organische ballonnenboog voor de ingang of boven een hapjes tafel. Veel leuker dan een standaard ballonnenboog en helemaal Pinterest Proof!

Sweet Sixteen Eyecatchers

Huur grote lichtletters in de cijfers “16” of als je een grote ruimte ter beschikking hebt met “Sweet 16”. Staat supertof bij de dansvloer en heel leuk om foto’s mee te maken voor Snapchat of Instagram. Ook een Photo Booth met props is gegarandeerd een hit bij je feestgasten. Hoe later het wordt, hoe grappiger de foto’s en meestal worden ze digitaal opgeslagen waardoor je ze later ook nog eens terug kan kijken. Richt een tafel in als candy table of hapjes tafel en zet hier ook je verjaardagstaart op. Huur hiervoor een hippe houten tafel of kleed een tafel aan met een mooi tafelkleed. Zet er leuke schalen en hippe kommetjes op met lekkere hapjes of snoepjes en iedereen zal zeker langs de tafel lopen voor iets lekkers. Ook handig dat je maar 1 tafel in de zaal aan hoeft te vullen en niet alle statafels en loungetafeltjes apart langs hoeft te lopen om aan te vullen. Wil je iets heel anders? Huur dan een leuke donutwall en laat je gasten heerlijke donuts van de donutwall eten.

Close Menu