Styling concepten & decoratie verhuur
Lysanne Fotografie

Een taarttafel tijdens je receptie is een geweldige manier om een persoonlijk tintje aan je speciale dag te geven. Vul de tafel met verschillende van je favoriete desserts zoals cupcakes, cakepops, mousses, macarons en petit fours voor een heerlijke en visueel aantrekkelijke traktatie. Als je verschillende smaken en kleuren gebruikt, creëer je een opvallende display waar je gasten zeker van zullen houden. Voeg kleine kaartjes of labels toe met de namen van elk dessert, zodat uw gasten gemakkelijk hun favorieten kunnen kiezen.

En dan natuurlijk de kers op de (letterlijk) taart, een bruidstaart! Zoveel verschillende soorten en maten. Pas hem helemaal aan op de kleuren en de stijl van je bruiloft. Wist je dat? Cake 5 Exclusive Cakes & Macarons zijn onze buren. Hoe handig om je afspraken te combineren!

Nieuw in ons assortiment: Champagne wall!

Een champagnewand is een unieke en gedenkwaardige huwelijksdecoratie. Het is een muur gevuld met champagneglazen of coupes. Het is een geweldige manier om een vrolijke sfeer te creëren in je ceremonie of receptie en het ziet er prachtig uit op foto’s! Het is een geweldige manier om je gasten te imponeren en deze dag extra gedenkwaardig te maken. De champagne muur is ook nog een te personaliseren met bijvoorbeeld eigen tekst of jullie namen.

Close Menu