Styling concepten & decoratie verhuur

Stijlvol verzorgde diner aankleding tijdens een bruiloft is de mogelijkheid om je gasten te laten zien hoe jullie tot in de puntjes aan alle styling details gedacht hebben. Tafelstyling maakt een bruiloft of event net even af!
Bekijk hieronder verschillende voorbeelden van dinerstylingen die we eerder hebben mogen verzorgen.

tafelstyling

Denk aan mooi aangeklede dinerstoelen met stoelhoezen en/of linten. Tafelstyling zoals tafellopers en sfeerverlichting zoals kandelaars en waxinelichtjes. Maar ook bloemen, centerpieces, versierde servetten, menu’s, tafelnummers of namen, naamkaartjes voor een tafelschikking, fruit, decoratiediamanten etc.

Zeker als jullie voor een (kleur)thema hebben gekozen, kan je dit door middel van decoraties mooi terug laten komen in de styling. Zo kan je servetten versieren met een gekleurd lint of gekleurde servetten huren. Ook kan je kiezen voor bloemen en vazen in een bepaalde kleur of stijl. Of bijvoorbeeld kaarsen of houders in een bepaalde kleur. En wat dachten jullie van een menu met jullie huisstijl of bijvoorbeeld stoellinten of tafellopers in een bepaalde kleur?

In Style Styling helpt jullie graag met de tafeldecoraties. We verhuren en verkopen unieke decoraties zoals tafellopersservetten, rollen lint, sfeerverlichtingvazenstoelhoezenlinten, naamkaartjes, tafelnummers, trouwlogo’s etc. Indien gewenst, brengen we de decoraties graag voor jullie aan, zodat jullie er verder geen omkijken naar hebben.

Showroom

Wil je graag meer weten dan kan je een telefonische afspraak maken met een van onze event stylisten. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we bij budgetten vanaf €500 een afspraak in onze grote showroom inplannen. Hier zijn verschillende tafelaankledingen en ceremonie stylingen te zien. Regelmatig wisselen we van tafelstyling en styling concepten in de showroom.

Close Menu