Styling concepten & decoratie verhuur

Niet tevreden met de tafels op de evenement locatie of trouwlocatie? Op zoek naar grotere of mooiere opties. Bekijk hieronder ons assortiment.

Als dinertafels verhuren we standaard rechthoekige en ronde klaptafels die je kan bekleden met tafelkleden in verschillende kleuren. Ook verhuren we mooie stoere houten tafels die geen tafelkleed meer nodig hebben. Daarnaast hebben we unieke deurtafels op schragen die zeer geschikt zijn voor verschillende thema’s. Denk aan een industriĆ«le setting, maar ook passen deze deurtafels perfect bij rustieke of vintage thema’s. Ook verhuren we witte inklapbare statafels met of zonder statafelhoezen en mooie robuuste steigerhouten statafels voor de wat stoerdere en rustieke bruiloften en evenementen. Zoeken jullie nog robuustere statafels? Dan zijn onze vintage wijnvaten misschien wel wat voor jullie! We hebben mooie donkerbruine wijnvaten die kunnen dienen als statafels en als candy table of sweet table!

Tafelklemmen

Naast ons assortiment dinertafels en statafels verhuren we ook tafelklemmen in het wit en in het zwart. Deze mooie tafelklemmen zijn op verschillende tafels te gebruiken doordat ze instelbaar zijn op tafeldikte. Tafelklemmen zijn super handig doordat je allerlei verschillende soorten versiering er aan op kan hangen. Witte versierde tafelklemmen staan prachtig bij romantische diners. Versier ze met bloemen, sfeerverlichting of groene takken for een spectaculair effect. Zwarte tafelklemmen passen perfect bij een industriƫle look. Versier ze met metalen windlichtjes of groene bladeren voor een wow effect.

Close Menu