Tijdelijk


Valt er iets te vieren? Leuk! Wij helpen jullie graag met het ontwerpen van bijpassende styling. In Style Styling & Decoraties is een ervaren stylingbureau, gespecialiseerd in exclusieve bruiloft styling & event styling in Nederland & België. Wij staan voor unieke en stijlvolle wedding designs en event styling concepten voor bruiloften, evenementen en feesten met een persoonlijke touch.

Ook bieden wij speciale DIY arrangementen waarbij al onze styling materialen gehuurd of gekocht kunnen worden. Zo kunnen jullie zelf je eigen bruiloft of event stylen.

uniek en persoonlijk

Onze wedding stylisten hebben een passie voor bruiloften en veel ervaring binnen de trouwbranche en events. Wij nodigen jullie daarom altijd graag uit in onze grote showroom in Tilburg voor een persoonlijk gesprek. Op die manier kunnen jullie nog meer inspiratie op doen voor bruiloft decoraties en gaan jullie naar huis met goede styling adviezen en ideeën. In Style Styling werkt niet met vaste pakketten, maar biedt altijd maatwerk. Hierdoor staan jullie wensen en jullie liefde centraal en houden we rekening met jullie budget. Iedere bruiloft is nu eenmaal een uniek feest met een groot verschil in locatie, aantal gasten en voorkeur van stijl.
Wij verzorgen met liefde jullie styling van o.a. klassieke, vintage, rustieke, boho, winter, strand, festival en buiten bruiloften, waarbij geen enkele bruiloft hetzelfde is!

event styling

Onze event stylisten verzorgen graag gepaste aankleding van zakelijke events zoals kerstborrels, personeelsfeesten of hippe beurs stands. Wij bieden complete event styling concepten met meubilair, decoraties en ballonnen op maat, maar alle decoraties zijn ook individueel in te huren.