Een van de kleurtrends uit 2016 was Roze Quartz samen met de kleur Serenity. Roze geeft een overtuigende en warme uitstraling en zorgt voor ontspanning. Wij hebben de leukste roze must-have artikelen voor jullie bruiloft of feest geselecteerd zodat jij je lekker kan laten inspireren! Natuurlijk zijn de producten ook in andere kleuren beschikbaar. Alle producten hieronder zijn ook nog eens terug te vinden op onze Instagram pagina.

blogPompoms
Je kan je bruiloft helemaal afmaken met vrolijke pompoms. Het perfecte item om jouw bruiloft net die extra aankleding te geven. Pompoms zijn decoratieve bollen, in verschillende kleuren beschikbaar, en oh zo schattig! Ze zijn er in de vorm van papier, stof en zelfs roosjes! Ook variëren de formaten van kleine pompoms op satéprikker tot grote bollen met een diameter van ongeveer 30 cm. De kleine details aan een pompom geeft weer net een andere uitstraling. Wil je weer net iets anders dan de pompoms of jouw bruiloft? Kies dan voor de honeycomb. Honeycombs zijn ballen van papier die je vaak met kerst terugziet. Ze worden plat aangeleverd je en kan ze openvouwen tot een mooie bal. Ook deze honeycombs heb je diverse kleuren en formaten. Honeycombs zijn leuk te combineren met felle en neutrale kleuren, om zo een top locatie te decoreren!

whatsapp-image-2016-09-19-at-12-20-08

Lampion
Lampionnen geven een heerlijk romantische sfeer aan iedere trouw- en feestlocatie. Ook lampionnen zijn beschikbaar ik diverse kleuren en formaten. Lampionnen zijn makkelijk in elkaar te zetten en op te hangen. In een korte tijd kan jij met lampionnen jouw locatie aankleden naar jouw wensen. Het is dan ook erg leuk om tijdens een kleurthema gebruik te maken van gekleurde lampionnen. Denk maar eens aan een pastel thema. Allemaal lichte kleur lampionnen die de sfeer maken! De lampionnen van In Style Styling & Decoraties zijn gemaakt van rijstpapier en ook verkrijgbaar is allerlei kleuren. Ze kunnen tevens ook geleverd worden met speciale lampion verlichting. Deze speciale LED lampjes kunnen in de lampion gehangen worden en op deze manier een extra touch aan de lampion te geven. Maar dit kan je natuurlijk ook doen door middel van leuke linten aan de lampionnen te hangen. Of natuurlijk de lampion zelf aan een mooi lint te hangen! Op deze manier kan je van een ‘simpele’ lampion iets creatiefs maken wat helemaal bij jouw stijl past.

whatsapp-image-2016-09-19-at-12-24-19

Ringkussen
Ringen zijn niet zo heel groot en kunnen daardoor zoek raken. Daarom is het beter om ze in een leuk ringdoosje te bewaren of op een ringkussentje laten presenteren. Het bruidsmeisje of bruidsjonker kan de trouwringen op deze manier de ringen presenteren. Een ringkussentje mag daarom dus best aandacht krijgen. Zo is het ringkussentje in verschillende soorten verkrijgbaar. Op onderstaand kussentje zitten er leuke lintjes aan, maar ook is het mogelijk met mini bloempjes of kanten strikjes, je kan het zo gek niet bedenken of jouw ideale ringkussentje bestaat.

whatsapp-image-2016-09-19-at-12-20-21

Bestek
Goudkleurig bestek is ideaal voor chique diners, speciale gelegenheden, bruiloften, cateraars of andere horeca evenementen. Ook zouden gouden onderborden perfect staan bij het gouden bestek. Goud bestek maakt jouw gedekte tafel net een beetje mooier! Dat is toch wat we willen, gasten die zich verwend voelen aan een prachtig gedekte tafel. Goud bestek past verder ook mooi bij stijlen zoals bohemien, klassiek, glamour of vintage. Zilverkleurig bestek is een alledaags accessoires geworden, kies daarom voor goud bestek en val op!

whatsapp-image-2016-09-19-at-12-20-27

Gastenboek
Laat al jullie gasten een bijzondere boodschap achterlaten in dit schattige gastenboek! Het is in principe eenvoudig, maar zeer romantisch gedecoreerd met een hart van kleine rode roosjes. Dit gastenboek is te sluiten door middel van twee lintjes aan de zijkant. Je hoeft het dus niet alleen bij mooie herinneringen te laten, maar nu kunnen de gasten na afloop iets prachtigs in een mooi gastenboek plaatsen. Naast dit gastenboek zijn er natuurlijk nog veel meer variaties mogelijk! Zo zijn is er bijvoorbeeld een houten frame waar de gasten op kleine houten hartjes hun boodschap op kunnen zetten, dit hartje kunnen ze daarna in het gastenboek laten vallen en ontstaat er een mooi geheel. Maar ook in de vorm van een hartjespuzzel waar gasten per puzzelstukje iets prachtigs op kunnen achterlaten. Je vindt deze inspirerende artikelen hier!

whatsapp-image-2016-09-19-at-12-20-34

Tekst en fotografie: Kimberley