Styling concepten & decoratie verhuur

In Style Styling & Decoraties is een jong en groeiend bedrijf gespecialiseerd in wedding- & event styling en verkoop & verhuur van decoraties voor feesten, bruiloften en evenementen.
Wij zijn op zoek naar een starter die zich gaat bezig houden met e-commerce, marketing en communicatie en die goed past binnen ons team. Ons team blinkt uit in creativiteit, persoonlijke aandacht voor klanten en flexibiliteit. Ben jij op zoek naar een uitdagende leerwerkplek waar je veel van je creativiteit en ideeën kwijt kan?
Neem dan contact op met ons!

Jij:

  • Hebt goede communicatieve en commerciële vaardigheden
  • Hebt affiniteit met online marketing en social media
  • Bent creatief, flexibel en niet bang om initiatief te tonen
  • Beheerst de Nederlandse taal perfect
  • Bent enthousiast en leergierig
  • Bent bereid om 6 maanden werkervaring op te doen

Jouw taken:

–          Actief onderhouden van de websites, schrijven van blogs en onderhouden van andere social media kanalen, waarbij je kennis en ervaring op zal doen in de eventbranche, om zo beter in te kunnen spelen op onze doelgroep.

–          Het optimaliseren van verschillende websites en webshop, door leren gebruik te maken van social media en het schrijven van goede webteksten.

–          Promotie door het mee organiseren en promoten van events en styled shoots.

–          Ondersteuning van marketing activiteiten.

–          Mede-opstellen van webteksten, blogs en ontwikkelen van promotiemateriaal voor social media kanalen zoals pinterest, Facebook, instagram en youtube.

–          Meedenken in de ontwikkeling van een communicatie en marketing strategie.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een gezellige en creatieve leerwerkplek in de evenementenbranche gespecialiseerd in bruiloften. Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers binnen een informele werksfeer. We staan open voor jouw mening en geven je ruimte voor ontwikkeling en zelfstandigheid met goede ondersteuning.

Het gaat hier om een startersbeurs (https://www.startersbeurs.nu) waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de starter centraal staat en waarin de starter begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anouk Lisman, tel: 013 590 6171, e-mail: anouk@instylestyling.com.
Spreekt de vacature je aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op.

Close Menu