Het huwelijksaanzoek is gedaan en er is (natuuurlijk!) volmondig ja gezegd. Hoog tijd om al die kleine meisjes fantasieën eens werkelijkheid te gaan maken.

Met alleen lekker wegdromen bij alle mooie jurken, locaties en heerlijk-gevulde-drie-lagen-hoge-bruidstaarten kom je helaas niet ver. Bij sommige bruidjes zakt de moed een beetje in hun schoenen, of in dit geval glazen muiltjes, als ze door hebben wat er allemaal bij komt kijken. Erg jammer! Want ook de aanloop naar het feest zou een klein feestje op zich moeten zijn.

Precies daarom bedacht Loes Heijmans-Beek The Best Box. Een surprise box vol verrassingen voor het aanstaande bruidspaar. Deze box met super leuke cadeautjes en hippe handigheidjes ter inspiratie (nee, géén box vol flyers maar échte cadeautjes) zorgt ervoor dat ook de voorbereiding van je bruiloft een waar feestje wordt. Altijd op zoek naar nieuwe producten en met de trends in haar achterhoofd verandert Loes de inhoud ook van tijd tot tijd. En aangezien wij erg enthousiast waren bij het horen van het idee kunnen wij het alleen maar kunnen supporten. En dus vind je ook een leuk cadeautje van ons erin terug.

1743447_756071271173602_246974052627374157_nBen jij nieuwsgierig geworden en verras jij heel graag iemand met een leuke pre wedding gift? Zijn jij en je aanstaande hubby een beetje bang over hoe het plezier van het plannen erin te houden de komende tijd? Of ben jij een broer/zus, vriend, collega, buurvrouw die dagelijks in contact staat met de aanstaande, en zie jij langzaam een bride of groomzilla tevoorschijn komen? Bestellen dan deze box!

Op www.thebestbox.nl krijg je meer informatie en licht Loes zelfs een tipje van de sluier op over de inhoud. En niet geheel onbelangrijk, je kunt hier dit gave cadeau bestellen voor € 49,50. En als je weet dat je in ruil voor meer dan €100 aan leuke cadeautjes én blije gezichten van een aanstaand bruidspaar terug krijgt valt dit bedrag volgens ons best mee!

En speciaal voor jou als onze lezer hebben we iets om het nóg een beetje leuker te maken! Je ontvangt er namelijk een speciaal extraatje bij dat normaal niet in The Best Box zit. Hoe? Vul de code INSTYLE2015 in in het veld ‘opmerking’ bij het plaatsen van je bestelling. Je ontvangt dan deze super leuke Mr. & Mrs. slinger! Klinkt als een goede deal, toch?