Styling concepten & decoratie verhuur

Het tarief van het inhuren van een wedding stylist bedraagt €70 excl. BTW per uur. Regelmatig hebben we 10 tot 18 uur nodig om met 2 bruiloft stylisten jullie bruiloft aan te kleden en op te ruimen. De kosten van deze uren zijn nog excl. transportkosten, decoraties en meubilair. Maar hoe groter de bruiloft en hoe meer decoraties bruiloft stylisten aan aan moeten brengen, des te meer uren het zal kosten. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat we vaak minimaal 6 tot 9 uur per persoon met minimaal 2 bruiloft stylisten nodig hebben om een bruiloft aan te kleden en op te ruimen. Dat is een start bedrag vaak van rond de €1000 voor alleen stylingkosten. Daarnaast gaat er wat tijd zitten in de voorbereiding van de styling zelf. Ook kan het voorkomen dat er wisselingen van decoraties of meubilair nodig zijn op de dag zelf. Denk bijvoorbeeld aan wedding chairs die klaar gezet moeten worden voor de ceremonie. Maar die jullie later ook graag willen gebruiken voor het diner. Wij zorgen er dan voor dat de stoelen snel verplaatst worden, zodat ze op tijd klaar staan voor het diner. Na de bruiloft ruimen we ze ook weer netjes voor jullie op. Bij veel wisselingen zijn wij vaak wel langer op locatie bezig om te zorgen dat alles er tip top uit komt te zien. Een gemiddelde bruiloft bruiloft styling incl. de voorbereiding. De styling zelf en het opruimen kost vaak tussen de 16 en 26 uur. En een hele grote en uitgebreide styling van ceremonie, diner en feestzaal kost al snel meer dan 30 uur tijd.

Prijsopgave

Voor een exacte prijsopgave van de stylingkosten kunnen jullie het beste per mail of per telefoon contact opnemen. Wij kunnen op basis van jullie details over de bruiloft qua locatie, aantal gasten en soort decoraties een offerte op maat maken. Ook is het mogelijk om een afspraak in te plannen in onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek met een van onze bruiloft stylisten.

Stylingplan

Wij maken zelf een stylingplan en tijdsschema zodat alles op tijd klaar staat en opgeruimd wordt. Dit stylingplan met plattegrond e-mailen wij van te voren naar jullie. Zo zijn jullie zelf ook volledig op de hoogte van onze werkzaamheden die we die dag uit zullen voeren.

Close Menu