Niet tevreden met de aanwezig stoelen op de evenement locatie of trouwlocatie?
Op zoek naar elegante witte stoelen voor jullie bruiloft, feest of evenement?
Wij verhuren wedding chairs volgens de laatste trends! Van rustieke cross-back chairs, tot witte en bruine houten en witte kunststof klapstoelen en elegante witte en gouden chiavari stoelen.

Witte en bruine klapstoelen

Wij verhuren romantische witte en bruine houten klapstoelen voor een authentieke sfeer op ieder feest of bruiloft. De witte en bruine weddingchairs zijn van echt hout gemaakt en worden vaak gebruikt als ceremonie stoelen. De zitting is gevoerd en bekleed met wit skaileer. De klapstoel heeft een elegante uitstraling en kan zowel voor een strakke aankleding als voor een romantische aankleding gebruikt worden.

Naast de houten wedding chairs, verhuurt In Style Styling ook witte klapstoelen van kunststof. Deze zien er bijna hetzelfde uit als de houten wedding chair, maar kunnen meer gewicht dragen en zijn iets goedkoper dan de houten klapstoelen.

Prijs witte klapstoel: 3,75 (incl. BTW)
Prijs bruine klapstoel: 3,93 (incl. BTW)

Chiavari stoelen

Voor het trouwseizoen van 2016 hebben wij de witte, gouden en white wash chiavari stoelen te huur.
Deze stoelen worden in Amerika al jaren als chique wedding chairs gebruikt, maar in Nederland zijn ze vrijwel nog nergens verkrijgbaar.

Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden om een klapstoel of chiavari stoel te versieren. Denk bijvoorbeeld aan het knopen van een of meerdere lintjes om de stoel of aan het ophangen van een bloem in een reageerbuis.
Op pinterest hebben wij meerdere voorbeelden staan van hoe je een stoel feestelijk kan aankleden.

Prijs chiavari stoel excl. kussen: 5,50 (incl. BTW)
Prijs chiavari kussen: 1,15 (incl. BTW)

Cross back chairs

Voor het trouwseizoen van 2017 hebben we de meest gevraagde rustieke houten crossback chairs in ons assortiment toegevoegd.
Bijna nergens nog verkrijgbaar, maar wij hebben ze! Deze mooie houten wedding chairs met gekruiste leuningen zijn zeer populair in de VS en een opkomende trend in Nederland.
Informeer naar de beschikbaarheid van deze stoelen voor jullie datum.

Tolix chairs

Op zoek naar hippe stoelen met een industriële look?
Onze vintage white tolix stoelen zijn gemaakt van metaal en passen perfect bij een huwelijksceremonie of diner in een industriële locatie.

Prijs tolix stoel: €5,95 (incl. BTW)

Close Menu