Foto: Jeanine Altena Fotografie

Welkom op mijn gloednieuwe blog over wedding styling, decoraties & weddingplanning. Na een enorm drukke zomer vol bruiloften en andere evenementen heb ik eindelijk de tijd gevonden om te beginnen met een blog. Via deze blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van trends & creatieve ideeën op het gebied van bruiloften. Als weddingplanner en wedding styliste heb ik inmiddels de nodige bruiloften georganiseerd en aangekleed en elke keer is het weer een genoegen om met een nieuw thema of idee aan de slag te gaan.

Voor In Style Styling & Decoraties staan er deze winter weer voldoende nieuwe ideeën op stapel die we hopelijk voor de zomer nog voldoende kunnen uitwerken, zodat we het nieuwe trouwseizoen weer met nieuwe frisse mogelijkheden naar bruidsparen toe kunnen starten. De webshop van In Style Styling is volop in ontwikkeling, zodat niet alleen bruidsparen maar iedereen die graag leuke decoratie artikelen wil bestellen dit via een gemakkelijk systeem kan bestellen.

In Style Wish Tree

In Style Wish Tree

De ophaalpunten van de hippe en originele wensboom voor verhuur zijn inmiddels uitgebreid. Niet alleen is deze nu op te halen of te transporteren vanuit Tilburg, ook staan er nu wensbomen in Eemnes, Rotterdam en Limburg. Wellicht zullen we dit in de toekomst ook gaan uitbreiden naar Noord-Holland en Groningen. Regelmatig hoorde ik de vraag of de wensbomen ook te koop zijn, zodat het als een blijvende herinnering aan een bruiloft of babyshower in huis neer gezet kan worden. Voor die mensen hebben we tegenwoordig ook een kleinere wensboom van metaal die gemakkelijk opgestuurd kan worden.

Vintage tafel center

Vintage tafel center

Ik sta ook open voor vragen van bruidsparen of andere mensen die graag wat meer zouden weten over styling of weddingplanning. Vaak vragen mensen mij advies van kleuren van lampionnen die goed bij elkaar passen tot ideeën over leuke accessoires voor bijv. een vintage bruiloft.