Wedding styling

Tegenwoordig besteden bruidsparen steeds meer aandacht aan de styling van de bruiloft.
Dit wordt vaak gecombineerd met een bepaald thema zoals een kleur, seizoen, hobby of tijdsvak in de geschiedenis.
Door het terugbrengen van bepaalde details zoals in de bruidstaart, uitnodiging, aankleding, trouwdecoraties en
accessoires, kan er een bepaalde eenheid in sfeer gecreëerd worden.

Compleet Styling ArrangementStyling Arrangementen

Wij verzorgen graag een uniek styling arrangement voor jullie bruiloft. Dit kan gaan om de aankleding van een feestzaalde styling van een dinerhet stijlvol aankleden van een ceremonie opstelling, het versieren van een tuin of tent en nog veel meer. Graag maken wij een afspraak in onze showroom om zo jullie wensen uitvoerig te bespreken en verschillende decoraties te laten zien. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op. Indien er akkoord wordt gegeven, zal een styling concept en plan van aanpak worden ontwikkeld. Wij verzorgen aankleding indien gewenst met mogelijkheden zoals bloemstyling, meubilair, tafeldecoraties, zaaldecoraties, ballondecoraties, licht en geluid en cateringopties.

D.I.YDo It Yourself

Sommige bruidsparen vinden het erg leuk om dit zelf te doen en te bedenken, anderen willen graag wat hulp bij het bedenken en aankleden van de bruiloft. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij daarom naast compleet verzorgde styling arrangementen, ook D.I.Y. mogelijkheden aan, waarbij jullie alle decoraties kunnen huren en zelf aan kunnen brengen.

Neem een kijkje bij de decoratieverhuur of in onze catalogus om te zien wat we allemaal aanbieden. Voor prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

BloemStyling

Weddingplanning en Styling

Geïnteresseerd in een combinatie van weddingplanning en weddingstyling? Wij verzorgen regelmatig ceremoniemeesterschap & styling in één voor bruiloften! Onze professionele weddingplanners hebben veel ervaring met het aankleden van bruiloften en kunnen naast de uitvoering hiervan ook goede adviezen hierover bieden tijdens het voortraject.

Neem alvast een kijkje op onze Weddingplanner website voor meer informatie over weddingplanning:
Weddingplanning In Style.

Specialisten in Weddingstyling

Ons styling team is gespecialiseerd in wedding styling. Door middel van onze jarenlange ervaring, helpen we jullie graag mee met het uitwerken van een conceptstyling, waarbij wij indien gewenst de aankleding voor jullie komen verzorgen. Niet voor niets zijn wij in 2013 genomineerd voor een Dutch Wedding Award in de categorie bruiloftstylist/bloemist en mogen we ons tot de top 3 van de beste bruiloftstylisten van 2013/2014 rekenen!

Thema’s & Trends
Populaire thema’s zijn bijv. kleurenthema’s, rustieke bruiloften, strandbruiloften, romantische bruiloften, buiten bruiloften, vintage bruiloften en hippe & moderne bruiloften. Lees hier meer over de laatste wedding trends >>

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek in onze grote showroom in Tilburg.