Tarieven

Wij zorgen altijd voor offertes die op maat gemaakt zijn voor complete styling arrangementen  maar ook voor decoratieverhuur. Dat is de reden waarom niet al onze prijzen op de website vermeld staan. Indien u interesse heeft in bepaalde artikelen, kunt u het beste een mailtje sturen. Wij sturen dan binnen 48 uur een offerte op maat met een prijsopgave terug. Stylingen op locatie, denk hierbij aan een ceremonie, diner of feest beginnen vaak pas vanaf €1.750 incl. decoraties, stylingkosten en transportkosten. Onze DIY arrangementen excl. transport waarbij jezelf decoraties huurt zijn mogelijk vanaf €25. U kunt ook een afspraak inplannen om uw wensen voor de aankleding met ons door te nemen. Wij zijn voornamelijk werkzaam door heel Nederland, België en Duitsland. Onze decoraties voor verhuur en verkoop gaan de hele wereld over. Dus informeer gerust naar de eventuele mogelijkheden.

Afspraak

Iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op afspraak over styling op maat. Wij zijn geopend vanaf maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00.  Onze showroom is alleen geopend op afspraak. Tijdens een afspraak denken wij graag mee over de styling van een feest, bruiloft, evenement of andere feestelijke gelegenheid. Hierbij kan gedacht worden aan unieke tafelstyling, foodstyling, trouwlogo, aankleding rondom een huwelijksceremonie, speciale thema’s en sfeeraankleding van een feestzaal.

Veel decoraties kunnen zelfs aangepast worden, ook de decoraties voor D.I.Y. verhuur. N.a.v. het gesprek stellen wij een offerte op maat voor u op en is de keuze aan aan u of u hiervan gebruik wenst te maken.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om tijdig een afspraak te maken in onze grote showroom in Tilburg voor het bezichtigen van decoraties of voor het bespreken van een mogelijke styling.
Wij kunnen anders tijdens het hoogseizoen (april – oktober) vanwege enorme drukte,
soms pas na een aantal weken uw afspraak inplannen.

Graag uw adres en telefoonnummer doorgeven voor het maken van een afspraak. Of plan uw afspraak hier digitaal in.
Indien u de afspraak wilt afzeggen of verzetten, dit graag minimaal 24 uur van te voren melden.

Reserveren

Klik hier om uw afspraak digitaal te reserveren.

Catalogus

Bekijk hier onze catalogus met een groot gedeelte van ons decoratieverhuur
assortiment of bekijk de webshop met het aanbod van onze feestdecoraties.

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en hier onze huurvoorwaarden.

Menu sluiten