Op 25 mei 2014 geeft In Style Styling & Decoraties een workshop "Decoreer je bruiloft" op de prachtige trouwlocatie Kasteel Heeswijk. Tijdens deze dag van 12.00 – 17.00 kunnen jullie verschillende leuke workshops volgen die te maken hebben met trouwen en worden jullie heerlijk verwend met een uitgebreide High Tea.
Geef je nu op via de website van Kasteel Heeswijk en hopelijk zien we je daar?
 


 

Maak van je trouwdag een onvergetelijke dag!

Wat kun je verwachten: Door leuke actieve workshops te volgen leer onder andere hoe je bijvoorbeeld je openingsdans vorm geeft. De bruidegom leert sabreren met een zwaard en de ceremoniemeester krijgt te horen wat er van hem of haar op zo’n dag wordt verwacht. Verder wordt er aandacht besteed aan de planning van je trouwdag,de styling, hoe een trouwceremonie kan worden ingevuld en onvergetelijk maakt, wat de rol van de gekozen muziek kan zijn en hoe je de feestelijke bruidstaart aansnijdt.

Kortom, allemaal tips en trics om van je trouwdag een onvergetelijke dag te maken.

Die middag presenteren zich ook speciaal geselecteerde en betrouwbare bruidsleveranciers. Tussen de workshops door zijn er meerdere momenten voor allerlei lekkernijen en een high tea. De organisatie werkt alleen met leveranciers waar ze goede ervaringen mee hebben.

Alle deelnemende aanstaande bruidsparen (en ceremoniemeesters) krijgen na afloop een gratis Goodiebag en een USB-stick met waardevolle belangrijke informatie voor het welslagen van je trouwdag.

De kosten voor deze middag zijn € 37,50 p.p.. Bruidsparen en/of ceremoniemeesters kunnen zich aanmelden op www.kasteelheeswijk.nl. Tip: bruidsparen of ceremoniemeesters geef elkaar deze waardevolle middag cadeau.

Aanstaande bruidsparen en hun ceremoniemeesters die wel wat ervaringen voor de bruiloft kunnen gebruiken, kunnen zich aanmelden voor deze heerlijke High-tea & bruiloft workshops.  Bruidsparen zonder ceremoniemeester zijn ook van harte welkom!