Styling concepten & decoratie verhuur

Event styling voor bedrijven

In Style Styling biedt een uitgebreide service voor het aankleden van zakelijke eventstyling. Dit kan variëren van het decoreren van kantoor- en vergaderruimtes tot het transformeren van locaties voor bedrijfsfeesten en -borrels in sfeervolle en inspirerende omgevingen.

Voor kantoor- en vergaderruimtes kan In Style Styling een feestelijke en uitnodigende sfeer creëren. Denk hierbij aan het gebruik van bedrijfskleuren en logo’s of een bepaald thema. In december kleden wij bijvoorbeeld veel ruimtes aan voor sfeervolle kerstdiners, kerstborrels of kerstlunches. Maar ook voor het openen van nieuwe bedrijfspanden, lanceren van nieuwe producten of personeelsfeesten kunnen wij bedrijfsruimtes tot sfeervolle locaties omtoveren.

Event styling op externe locaties

Ook kleden wij regelmatig bedrijfsfeesten en -borrels op externe locaties aan die de boodschap en de cultuur van het bedrijf versterkt. Wij kunnen helpen met het ontwerpen van thema’s en het zorgen voor een samenhangende en stijlvolle aankleding met behulp van bloemstukken, verlichting, meubels en andere decoratieve elementen. Of het nu gaat om een formeel gala, een informele bijeenkomst of een feestelijk jubileum, In Style Styling zorgt ervoor dat elk detail perfect wordt uitgevoerd, van de ontvangst tot aan het vertrek van de gasten.

Met oog voor detail, creativiteit en professionaliteit zorgt In Style Styling ervoor dat zakelijke events een onvergetelijke indruk achterlaten en bijdragen aan het succes van het bedrijfsevent. Onze expertise en ervaring maken het mogelijk om elke ruimte om te toveren tot een inspirerende en gastvrije omgeving die indruk maakt op zowel medewerkers als gasten.

Kerstborrel & Kerstdiners


In Style Styling biedt een uitgebreide service voor het aankleden van kerstborrels, kerstfeesten en kerstdiners voor bedrijven, zowel op kantoor als op externe locaties. Vooral in de drukke decembermaand verzorgen wij vaak zakelijke eventstyling voor MKB-bedrijven, om ervoor te zorgen dat hun kerstvieringen memorabel en sfeervol zijn.

Voor kerstborrels en -feesten op kantoor kunnen we de ruimtes omtoveren tot warme en feestelijke omgevingen die de kerstsfeer perfect weergeven. Dit omvat het decoreren van de kantoorruimtes met kerstversieringen, zoals kerstbomen, slingers, en decoratieve verlichting. We kunnen ook zorgen voor tafeldecoraties, zoals feestelijke tafelkleden, kerstcenterpieces en serviesgoed in bijpassende kleuren en stijlen.

Voor kerstdiners op externe locaties kunnen we de hele setting transformeren in een betoverende kerstambiance. Of het nu gaat om een gezellig restaurant, een elegante evenementenruimte of een sfeervolle feesttent, wij zorgen voor de perfecte aankleding die past bij de wensen en de stijl van het bedrijf. Van sfeervolle verlichting en decoratieve accenten tot aan tafeldecoraties en zitplaatsen, wij nemen alle details uit handen, zodat de gasten kunnen genieten van een zorgeloze en magische kerstervaring.

kerstdiner aankleding

Cateraar & partner leveranciers

In Style Styling is gespecialiseerd in het vormgeven van zakelijke events voor het MKB. In samenwerking met verschillende cateraars en andere partner leveranciers zoals bloemisten, event coördinatoren en tenten leveranciers kunnen wij een totaal beleving creëren zodat er met minder partijen geschakeld hoeft te worden. Of het nu gaat om het stylen van een specifiek aspect of het creëren van een totaalconcept, wij hebben de expertise in huis voor de gewenste zakelijke eventstyling.

Met oog voor detail, creativiteit en professionaliteit zorgen wij ervoor dat een zakelijk event zoals kerstborrels, personeelsfeesten, nieuwjaarsborrels en andere feestelijke evenementen voor MKB-bedrijven een groot succes worden en dat medewerkers en gasten kunnen genieten van een onvergetelijke sfeer, waar ze nog lang over zullen napraten.

Aanvraagformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat voor een zakelijk evenement wordt er georganiseerd?
Wat voor een styling arrangement heeft de voorkeur?
Close Menu